A healthy future for Susan

Opgehaald: 69% Teamleden: 18 Doel: €15.000

Mijn naam is Susan, ik ben 35 jaar en doe mee aan Lopen voor Lyme met een team van vrienden en collega’s. Ons doel is geld inzamelen voor stamcelbehandeling in Duitsland. Deze staat gepland in september 2018.

Ik heb 3 jaar geleden naar de Verenigde Staten moeten uitwijken voor goede behandeling. Deze duurt nog steeds voort en heeft me van bedlegerig weer op de been geholpen. Maar ondanks de verbeteringen ben ik er nog niet. Ik heb veel restschade in mijn lichaam door de jarenlange infecties. Met name in mijn hersenen en zenuwstelsel. Ik moet veel rusten om op de been te kunnen blijven en heb nog dagelijks last van klachten.

Om weer helemaal de oude te kunnen worden moet ik een stamcelbehandeling ondergaan. Dit om de restschade aan te pakken. Een andere belangrijke reden om de behandeling te doen is dat ik graag moeder wil worden, en dat dat op dit moment te risicovol is. Met een grote kans om de infectie aan de baby door te geen en de infectie weer volop te activeren in mijn eigen lichaam.

Deze behandeling zie ik als laatste stap om beter te worden. Ik zit nu op ongeveer 50 % van mijn herstel en wil naar de verwachte 80 of 90 % komen. Ik wil niets liever dan weer kunnen leven zonder ziekte en mijn dromen realiseren.

De behandeling kan ik niet zelf bekostigen. En deze wordt, zoals elke Lyme behandeling in Nederland, niet vergoed. Elke bijdrage is welkom.

Alvast ontzettend bedankt!

Susan

Informatie

Naam van Lyme patiënt:
Susan van Galen
Teamcaptain:
Susan van Galen

Social media

 

De lopers