Anouk – Kick mr. Tick

Opgehaald: 41% Teamleden: 17 Doel: €15.000

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn teampagina!

Mijn naam is Anouk, ik ben 18 jaar oud en heb waarschijnlijk vanaf mijn vijfde de ziekte van Lyme. Hier zijn we helaas niet op tijd achter gekomen, waardoor circa 6 jaar geleden mijn klachten alleen maar erger werden.

Vanaf toen zijn we van arts naar arts gegaan, maar er was niemand die mij verder kon helpen. Het was voor de artsen, en eerst ook voor ons, nog niet duidelijk waar de klachten vandaan kwamen. Toen duidelijk werd dat ze mij in het reguliere circuit in Nederland niet verder konden helpen zijn we uitgeweken naar het alternatieve circuit. Eerst via alternatieve testen, maar later ook via bloedtesten is duidelijk geworden dat ik de ziekte van Lyme heb in chronische variant.

Na bij vele artsen en therapeuten te zijn geweest zijn we uiteindelijk uitgekomen bij een arts in Belgie. Bij hem ben ik inmiddels 2 jaar onder behandeling en hier heb ik al veel vooruitgang geboekt. Een rolstoel is niet meer nodig, ik kan weer een stuk wandelen, maar naar school gaan lukt bijvoorbeeld nog niet. Dit is naast beter worden dan ook mijn grootste doel.

Er is nog een lange weg te gaan, en dit kost helaas erg veel geld. De behandeling, bestaande uit consulten, onderzoeken, medicatie, supplementen, injecties en dergelijke, kost gemiddeld €15.000,- per jaar en dit alles wordt niet door een verzekering vergoed.

Dit is waarom er dit jaar ook voor mij een team meeloopt met Lopen voor Lyme. Zodat ik de behandeling voor komend jaar kan betalen, en hierdoor hopelijk veel progressie kan gaan boeken.

Om mij hierin te ondersteunen kunt u een bedrag naar keuze doneren, dit kan al vanaf €1,-.
Alvast heel erg bedankt namens mijn team en mij!

Informatie

Naam van Lyme patiënt:
Anouk Koole
Teamcaptain:
Anouk Koole

Social media

 

De lopers