Be(e) free – Geef Joshua zijn leven terug

Opgehaald: 36% Teamleden: 18 Doel: €35.000

He just wants to Be(e) free again… 🐝

Joshua, 35 jaar, ondernemer, levensgenieter, bourgondiër, sportliefhebber, genieten van de fijne dingen des levens met zijn vriendin, vrienden en (schoon)familie.
In een notendop het leven van Joshua voordat hij ziek thuis kwam te zitten 8 jaar geleden.

Na jaren van ziek zijn kreeg hij uiteindelijk de diagnose chronische Lyme en co-infecties (waaronder Bartonella).

De afgelopen jaren heeft hij vele behandelingen (in Nederland) geprobeerd, zowel regulier als alternatief, maar helaas heeft dit niet geleid tot zijn herstel.
Inmiddels is hij zelfs uitbehandeld in Nederland.

Het leven van Joshua speelt zich de afgelopen jaren voornamelijk af in bed of op de bank. Zenuw-, bot- en spierpijn, extreme vermoeidheid, inspanningsintolerantie, gewrichtsklachten, hartklachten, neurologische klachten en ga zo maar door…
Hij is dagelijks aan het vechten tegen deze mensonterende ziekte.

35 jaar, de leeftijd waarop je normaal gesproken in de bloei van je leven zou moeten staan.

Duizenden euro’s lichter omdat zijn zorgverzekering de behandelingen niet of nauwelijks vergoed, een langdurig lopende rechtszaak omdat de verzekeraar zijn uitkering (beroepsbepalende AOV) niet toekent.
Waarom? Omdat chronische Lyme (nog) niet erkend is.

Joshua zou dolgraag zijn leven terug willen, hij heeft er alles voor over om weer een beetje ‘mee te kunnen doen’ in de maatschappij en droomt van een gezin samen met Daniëlle.

Wij willen heel graag 35.000 euro inzamelen zodat Joshua een kostbare maar baanbrekende behandeling kan volgen in het buitenland bij Dr. Klinghardt van het Sophia Health Institute in Seattle, Amerika.
Deze behandeling wordt niet vergoed door de zorgverzekering.
Hier zijn bv ook chronisch Lyme patiënten Yolanda Hadid (voormalig Nederlands topmodel) en haar dochter Bella Hadid (met succes) onder behandeling.

Het is een zeer lange en intensieve weg van in totaal 2 jaar, maar als dit betekent dat Joshua beter kan worden, dan willen wij deze kans pakken!
Joshua heeft het volste vertrouwen in deze behandeling van Dr. Klinghardt en ziet het als een laatste kans op (goed) herstel…

Helpt u ons aub mee om Joshua zijn leven terug te geven? 💛

We kunnen niet iedereen persoonlijk bedanken voor de steun, dus namens Joshua en ons team ‘Be(e) free’ enorm bedankt voor alle hulp! 🐝

U kunt ons ook volgen via Facebook;
De Facebookpagina van Team Be(e) free

Informatie

Naam van Lyme patiënt:
Joshua Verhoeven
Teamcaptain:
Rebecca Verhoeven

Social media

 

De lopers