Fight for LYMElanie!

Opgehaald: 78% Teamleden: 16 Doel: €10.000

Hoi allemaal,

Mijn naam is Melanie. Ik ben 21 jaar oud en woon in een klein dorpje in Noord-Holland. In januari 2013 ben ik ziek geworden, veel dokters en ziekenhuizen bezocht, maar het was steeds onduidelijk wat ik had.. er was iets maar wat dan?! Sommige dokters waren mij een beetje zat en dachten dat ik me aanstelde, dat ergerde mij enorm. We liepen tegen veel onbegrip aan en er werd vaak gezegd; je bent jong je zal wel niks hebben. Maar mijn lichaam werd in de loop der jaren eigenlijk als maar slechter, er moest iets zijn!

Na veel onderzoeken en artsen te hebben gezien wisten de meeste artsen hier in Nederland het niet meer. Dan was het PDS, dan ACNES en dan weer Fibromyalgie, maar echt duidelijkheid kreeg ik niet. Veel behandelingen sloegen niet aan en medicatie hielp ook niet, hele hoge dosering hielp wel tegen de pijn maar hier kreeg ik weer ontzettend veel bijwerkingen van, dus dit was ook geen optie. Opgeven wilde ik niet, want ik wist dat er iets was, totdat ik las over een arts in België, waar veel Nederlanders komen die in Nederland niet serieus genomen worden of uitbehandeld zijn. Ik heb hier meteen informatie over aangevraagd en kon in Oktober 2017 terecht. Hij nam mij meteen serieus en zei dat mijn lichaam zo zwak is dat ik niet beter wordt en de bacterie in een vicieuze cirkel blijft hangen. In december is er chronische lyme uitgekomen.

Na 5 jaar veel behandelingen te hebben gevolgd, alternatief en regulier is hier al erg veel geld aan uitgegeven. Dit evenement zou perfect zijn om de behandelingen in België ervan te kunnen betalen, zodat ik eindelijk na 5 zieke jaren weer omhoog zal krabbelen en weer beter zal worden, want op dit moment gaat het alleen maar bergafwaarts.. Ik zal jullie een kijkje laten nemen bij de behandelingen, zodat jullie zien waar het geld heen gaat. Ik zal hierover schrijven op mijn eigen facebook pagina.

Mijn hoofdklachten zijn: gewrichtspijn, spierpijn, harde spieren, buikpijn, rugpijn, hele heftige beenpijn, hoofdpijn, nekpijn, krachtverlies, erge haaruitval, het heel koud hebben, geen energie, geen weerstand, snel uitgeput, geïrriteerde ogen, slap zijn, elke nacht/ochtend keelpijn, niet tegen fel licht kunnen, soms niet op woorden kunnen komen, vergeetachtigheid, druk op de borstkas en benauwdheid. Ik heb nog veel meer klachten, maar deze klachten zijn bijna elke dag aanwezig.

Informatie

Naam van Lyme patiënt:
Melanie Meinders
Teamcaptain:
Linda Meinders

Social media

 

De lopers