Flymeingo Maaike

Opgehaald: 65% Teamleden: 11 Doel: €15.000

Maaike is nu al twee jaar ziek. Na een tekenbeet heeft ze de ziekte van Lyme opgelopen. Voor Maaike ziek werd had ze een mooie toekomst met Jan, maar de ziekte heeft deze weg genomen.

In Nederland is er geen behandeling meer mogelijk, maar in een Belgische Ilads kliniek zijn de mogelijkheden veel groter. Daarom hebben wij besloten om uit te wijken naar Brussel. De kosten voor de behandeling zijn hoog en deze worden niet vergoed door de zorgverzekering. Dit houdt in dat wij alles zelf moeten betalen.

Ter illustratie kost een injectie al 150 euro, deze prik is elke week nodig. Dat is dus 600 euro per maand aan alleen de prik. Er zijn zo veel meer medicijnen nodig en zoals je begrijpt zijn de maandelijkse kosten veel hoger.

Op initiatief van Maaike haar ongelofelijk lieve collega’s is er afgelopen zomer in Hellevoetsluis gecollecteerd. Deze toppers hebben veel geld opgehaald, maar helaas is dit al weer op.

Lieve Maaike, hopelijk kun jij met succes je behandeling volgen en kun je de toekomst die je tot twee jaar geleden had weer proberen op te bouwen.

Informatie

Naam van Lyme patiënt:
Maaike Boere
Teamcaptain:
Jacoline Boere

Social media