Go Getter Sara

Opgehaald: 20% Teamleden: 11 Doel: €1.000

Al bijna 6 jaar aan het knokken om onze dochter haar onbezorgde leven terug te geven. We zijn op de goede weg, maar willen ook de finish met haar halen. Dat ene kleine beestje heeft haar 6 jaar geleden bijna alles afgenomen. Het werd heel eng toen de sterren steeds dichterbij kwamen. Wij wisten het 100% zeker, dit was niet psychisch maar hoe leg je dat uit aan een arts als er medisch niets wordt gevonden? 3 jaar lang leed ze onder niet te beschrijven klachten. Hoofdpijn, misselijk, hartsteken, oogklachten, spier en gewrichtspijnen, geheugenproblemen…. Toezien deed zoveel pijn! Het was zo machteloos toekijken. Maar Sara wist te knokken, zocht steeds de lichtpuntjes en overwon steeds weer die enorme helse pijnen. En toen we niets meer hadden, vonden we een arts die ons nu al bijna 3 jaar in alles steunt en Sara behandelt. Chronisch lyme laat zij niet onbehandeld. Zij zet alles in en met succes. Met BSR en osteopathie als een goede aanvulling . Sara haar bed kon weer uit de kamer, ze kwam weer buiten, kon weer zelf op de fiets naar school en inmiddels doet ze aan de meeste dingen weer mee maar nog wel steeds door een prijs ervoor te betalen. We streven naar de tijd dat ze zonder na te denken weer mee kan doen aan alles wat meiden op 14 jarige leeftijd doen.

Ons doel is awareness bereiken voor de hoge kosten die een behandeling van chronische lyme vraagt. Het kan niet zijn dat je voor je behandeling van lyme afhankelijk bent van het geld dat je zelf te besteden hebt.
Bovendien willen we Sara een steun in de rug geven door 14 april 2018 met Lopen voor Lyme een pittige uitdaging aan te gaan. Alle steun is welkom!

A Go Getter Girl is someone
Who has a vision in her mind
Of where she wants to be
And than goes after it.

Informatie

Naam van Lyme patiënt:
Sara Vriend
Teamcaptain:
Miranda Vriend

Social media

Doneren

Steun Go Getter Sara door een loper uit het team te sponsoren.

Steun het team