H.O.P.E. (Hold On, Pain Ends)

Opgehaald: 77% Teamleden: 6 Doel: €8.000

Ik ben Suzanne van Putten en ben 25 jaar. Twee jaar geleden heb ik mee mogen doen met lopen voor Lyme en heb zo geld binnen kunnen halen om mijn onderzoeken en behandelingen te kunnen betalen. Dit heeft mij zoveel geholpen! Het heeft mij een kans gegeven om beter te gaan worden, iets wat zonder lopen voor Lyme geen mogelijkheid was geweest. Dit omdat de ziektekostenverzekering (bijna) niks van de behandelingen, onderzoeken en medicijnen vergoed. Hierin sta ik niet alleen, jammer genoeg loopt het merendeel van de lymepatiënten hier tegenaan.

Even in het kort mijn verhaal. Ruim vijf jaar geleden ben ik ziek geworden. Enorme vermoeidheid en uitvalsverschijnselen van arm en been waren klachten die ontstonden. In de afgelopen jaren heeft het gewisseld van beter naar erger en weer beter. Tot het twee jaar geleden helemaal mis ging, ik kon niet meer lopen, de vermoeidheid was erger dan ooit en ook de pijn was een verschrikking. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Door het geld wat ik opgehaald heb bij lopen voor Lyme 2016 kon ik beginnen met behandelen. Het heeft een tijd geduurd, maar daar ontstond resultaat. Ik heb nog vele klachten, maar ik ben zo blij dat ik mensen kan vertellen dat het iets beter gaat. Ik heb momenten dat de pijn minder is en het mooiste, ik kan de eerste minuten weer lopen!

Maar ik wil verder. Dit is het begin, maar ik wil nog verder komen en ik geloof dat het kan! Mijn wens, kunnen lopen en meer stabiliteit in pijn en vermoeidheid. Zodat ik uiteindelijk toch mijn studie kan afmaken. Me kan inzetten voor anderen die hulp nodig hebben. Dus na lang nadenken heb ik besloten om me toch op te geven voor lopen voor lyme 2018. Ik kan verder opknappen, maar daar heb ik geld voor nodig en dat heb ik niet.
Dus lieve mensen, iedereen die dit leest, willen jullie me helpen! Het hoeft niet veel te zijn, ik ben met alles blij!

Liefs Suzanne

Informatie

Naam van Lyme patiënt:
Suzanne van Putten
Teamcaptain:
Willie van Putten

Social media