Hard voor Myrea

Opgehaald: 56% Teamleden: 16 Doel: €15.000

Hallo allemaal,

Allereerst wil ik mij graag voorstellen. Ik ben Myrea Roskam en ik ben 20 jaar. Ik woon in Vlissingen, Zeeland. Afgelopen jaar heb ik met veel pijn en moeite mijn Propedeuse gehaald van Vitaliteitsmanagement en Toerisme op de HZ. Helaas ben ik na mijn eerste studiejaar (tijdelijk) moeten stoppen door de gevolgen van Lyme.

Ik weet niet precies wanneer ik geïnfecteerd ben, maar ik heb sinds eind 2009 al klachten. Door de jaren heen heb ik meerdere keren moeten stoppen met een opleiding, omdat het niet ging. Al die tijd wist ik niet waarom. Tot we in april 2016 er eindelijk achter kwamen dat ik de chronische ziekte van Lyme heb. En hierbij allerlei co-infecties.

Afgelopen jaar is het bij mij heel hard achteruit gegaan. Dagelijks ervaar ik extreme vermoeidheid, veel gewrichtspijnen, krachtverlies, hoofdpijn, misselijkheid, duizeligheid, verlammingsverschijnselen, prikkelgevoelig met kortsluiting in de hersenen tot gevolg. Bij die kortsluiting ben ik niet bij bewustzijn en heeft mijn lichaam enkele minuten spasmes.

Hierdoor kan ik niet verder met mijn studie en kan ik ook niet werken. Dit betekent dus dat ik geen inkomen heb. Wel moet ik alle consulten, behandelingen, supplementen en andere immuunsysteem versterkende middelen zelf betalen, omdat chronische Lyme niet erkend wordt. Financieel is dit erg zwaar. Niet alleen voor mijzelf, maar ook voor mijn familie en vriend. Met het geld wat ik hoop op te halen met de sponsorloop kan ik mijn behandeling gewoon laten doorgaan, op weg naar een leven, zoals dat hoort op deze leeftijd: Met vriendinnen afspreken, studeren, naar de bioscoop/stad, of iets dergelijks. Nu kan ik dit allemaal niet en ik mis een sociaal leven enorm. Daarom gaat team: Hard voor Myrea zich inzetten door middel van het zoeken naar sponsors. Het geld wat opgehaald wordt, wordt gebruikt voor de behandeling, onderzoek en therapie.

Maakt u zich ook Hard voor Myrea?
Steun een van de lopers met een bijdrage naar keuze.

Liefs, Myrea

Ps: Wilt u meer lezen over mij en op de hoogte worden gehouden over alle consulten? Volg dan mijn pagina https://dutchlymie.wordpress.com/

Informatie

Naam van Lyme patiënt:
Myrea Roskam
Teamcaptain:
Bjorn Hoeder

Social media

 

De lopers