Het haasje

Opgehaald: 71% Teamleden: 14 Doel: €5.000.00

Hoi ben een moeder van 2 jongens en ben 40 jaar… ik ben al jaren aan het klungelen met ziek zijn van kleine onbenullige dingen tot grotere operaties.
Het beheerst je leven en niet in de positieve zin.

In 2003 ben ik gebeten door een teek in Duitsland, deze veroorzaakte een grote kring en werd groter de arts had hem verwijderd en kreeg een kuur van een week, nu weten we dat die niet volstaat. Ik kreeg dezelfde week koorts met ijlen en veel griep klachten en de huisarts ( onwetend) melde me dat het zonnesteek was. Vanaf daar begon mijn ellende. Last van het hart,onverklaarbaar haaruitval,menstruatie problemen en reuma’s … huid irritaties darmen die t niet goed meer deden. En zo ging ik jaar in jaar uit met vage klachten naar specialisten.. niersteen aanvallen galsteen aanvallen die er blijkbaar niet waren. Hernia’s en operaties nadat ik tintelingen had eerst maar de carpale tunnel syndroom verhelpen dat was t ook niet … eenzijdig verlammingsverschijnselen toch een schijf tussen de werfels weg en met spoed een operatie, daarna nog maar 1 aan de werfels zelf. Ook viel ik zomaar flauw goh werd gezegd je lichaam kan al die pijn niet aan. Meerdere malen epilepsie aanvallen en geen idee hoe, ik bleef maar denken aan die teek en melde het ook.
Onderkoeld lage hartslag en bloeddruk blijken ook niet zo raar en dan die vreselijk vermoeidheid pijn overal en jeuk aanvallen. De spierkrampen zijn nu een tijdje weg daar ben ik zo blij mee als een robot in braces op bed liggen was ook niet menselijk. Nu is mijn zicht slecht en word slechter de kleur verdwijnt en sinds een paar dagen zie ik een mist. Dat maakt me t angstigst want de oogarts melde miss een secundaire ziekte dat kan blijkbaar erbij komen dus mag ik t traject MS ook in… heb vast van alle jaren veel klachten vergeten maar dat kan ik niet meer bijbenen en onthouden want eind 2016 ook s nachts een TIA erg leuk ( not) allemaal en blijf lachen maar dat kost me per dag steeds meer moeite en ook moeite om omhoog te gaan en maar iets te gaan doen.

Ik wil dat mensen bewust worden van deze smerige teek en wat het met je leven kan doen en mensen behoeden van de ellende, denk om je kinderen en je eigen het beestje kruipt zo op je en verwoest je leven.

Help je mij mee om het wat dragelijker te maken?

Informatie

Naam van Lyme patiënt:
Petra de haas
Teamcaptain:
Petra de haas

Social media