Hollen voor Harrie

Opgehaald: 100% Teamleden: 11 Doel: €3.000

Hallo, wat fijn dat je op mijn team pagina hebt geklikt!

Ik ben Harriët, 24 jaar en ik heb, helaas, de ziekte van Lyme. Rond mijn 9e heb ik een tekenbeet gehad die zich daarna jarenlang heeft kunnen manifesteren omdat artsen niet door hadden wat er aan de hand was. In januari 2015 kwam er ein-de-lijk een resultaat. Lyme (én co, Bartonella en Babesia).

Na zo’n 1,5-2 jaar antibiotica en stootkuren, en sindsdien bijengifinjecties, supplementen en intensieve fysio-oefentherapie is mijn gezondheid gelukkig een stuk beter. Ik kan nog steeds niet werken en studeren als ieder ander, heb nog steeds slechte dagen, maar ik kan nu zonder al teveel hulp samenwonen met mijn vriend en ik doe (met moeite) een thuiscursus om weer te leren om te leren.

En sporten! Ik kan tegenwoordig hardlopen, wie had dat gedacht?! Om het helemaal bont te maken ga ik dit jaar zelf meelopen met Lopen voor Lyme. Ik ga een uur hardlopen!* *Gezondheidsperikelen voorbehouden.

Mijn behandeling is mede mogelijk gemaakt door de vorige editie van Lopen voor Lyme. Ik ben helaas nog niet klaar met de behandeling, maar het geld is helaas op. Om deze goede lijn en behandelingen door te zetten, schat ik in dat ik minimaal €3000 nodig heb. Voor mijn behandelingen, supplementen, ondersteunende middelen en alles wat er bij chronisch ziek zijn komt kijken. Alles wat extra opgehaald wordt is ook zéér welkom. Alles gaat naar mijn gezondheid en mijn einddoel: beter worden.

Als je hebt gedoneerd, heel erg bedankt! Ook het delen van deze pagina wordt erg gewaardeerd.

Informatie

Naam van Lyme patiënt:
Harriët Veltman
Teamcaptain:
Harriët Veltman

Social media