Hope for Romy

Opgehaald: 12% Teamleden: 13 Doel: €35.000

Inzamelingsactie voor stamceltherapie in Duitsland.

Romy (In maart 20 jaar) is al 8 jaar ziek. Zij strijd al deze jaren tegen de ziekte van Lyme.
Nederland neemt Lyme niet serieus, maar dat doen wij wel. Lyme is een slopende ziekte en zie je niet altijd aan de buitenkant!
Maar het is serieus een hel!
Romy heeft een ontzettend grote wilskracht en is een vrolijke meid. En staat positief in het leven. En dat straalt ze ook uit! Maar aan de buitenkant zien wij en anderen niet wat er zich van binnen afspeelt. En kunnen wij nooit voelen, hoe zij zich voelt. En als ze zich eens goed voelt, gaat ze vaak over haar grenzen heen en wordt ze er direct voor gestraft.

Romy (in maart 20 jaar) is al 8 jaar ziek. Zij vecht al deze jaren tegen de ziekte van Lyme. Lyme is een slopende ziekte en zie je niet altijd aan de buitenkant!
Maar het is serieus een hel!

Romy heeft een ontzettend grote wilskracht en is een vrolijke meid. En staat positief in het leven. En dat straalt ze ook uit! Maar aan de buitenkant zien wij en anderen niet wat er zich van binnen afspeelt. En kunnen wij nooit voelen, hoe zij zich voelt. En als ze zich eens goed voelt, gaat ze vaak over haar grenzen heen en wordt ze er direct voor gestraft.

Financiële hulp nodig

Romy heeft jouw hulp hard nodig! Zonder een behandeling in het buitenland zal ze de rest van haar leven extreem moe en ziek blijven en zal ze alleen maar zieker worden. Dat willen wij voorkomen! Deze behandeling is erg duur en wordt tot nu toe nog niet vergoedt. Wellicht dat daar verandering in komt, aangezien er al patiënten zijn die hiermee bezig zijn. Als dat zo is, is het niet alleen voor ons fijn maar voor vele lotgenoten!

Wij zien deze behandeling als haar laatste kans op herstel.

De Borrelia bacterie die de ziekte van Lyme veroorzaakt heeft in de afgelopen acht jaar het immuunsysteem van Romy behoorlijk kapot gemaakt. Daardoor hebben bacteriën, virussen en parasieten vrij spel gekregen. Wat zich resulteert in de ene ontsteking na de andere ontsteking.
Alles wat we tot nu toe hebben gedaan, zowel onderzoeken, opnames in het ziekenhuis als alternatieve geneeswijzen, maar dit alles heeft nog niet voor een beter hersteld gezorgd. Met de behandeling in Duitsland waarbij het immuunsysteem wordt ‘gereset’ en gerepareerd is in de laatste jaren zeer veel succes behaald. Deze wordt echter niet vergoed door de zorgverzekeraar.
Het ziek zijn van Romy heeft ons in de afgelopen acht jaar veel energie, spanning en de nodige emoties gegeven. En financieel hebben wij al heel veel uitgegeven.
De volledige behandeling wordt gegeven in een kliniek in Duitsland en biedt haar deze kans en geeft haar en ons weer hoop.
Er is maar één manier voor Romy om deze behandeling te kunnen volgen, en dat is als jij haar helpt met een donatie. Wij zijn erg dankbaar voor iedere euro die gedoneerd wordt, want dit brengt haar herstel zodat ze haar leven weer kan leven, zoals een jonge vrouw als zij, het leven hoort te leven.

OVERZICHT KOSTEN

Waarom zoveel geld?
Even de kosten op een rijtje (prijspeil 2017).

Prijsopgave (Kliniek)
Integrative Cell Therapy Program (ICTP) = € 24.360,-
Verblijf accommodatie (2 pers.) ca. € 1.800,-
Germany Liaison Fees € 117,00 x 10 + 19% = € 1.392,30
Total Costs = € 27.552,30

Overige kosten voor eten, drinken, reiskosten, nazorg, verblijf, medicatie, supplementen en onvoorziene kosten.

Totale kosten naar inschatting ca. € 35.000,-

Voor alles wat overblijft zal de stichting zich daarna inzetten om andere jonge Lyme patiënten die zich in dezelfde situatie bevinden als Romy financieel te helpen en ondersteunen.

Wij zullen gedurende het hele traject alles delen en plaatsen op de pagina van de stichting ( hier wordt hard aan gewerkt!)

Wij zullen het hele traject alles delen en plaatsen op de website, zodat alles in kaart komt. En er niets verborgen wordt.

Volg alles op onze FB pagina

https://www.facebook.com/Hope-for-Romy-met-stamceltherapie-358085844665206/

Informatie

Naam van Lyme patiënt:
Romy van Dongen
Teamcaptain:
Farisa

Social media