Kanjers voor Klaske

Opgehaald: 85% Teamleden: 7 Doel: €10.000

Wat had ik graag gewild dat het niet meer nodig was om hier aan mee te doen. Helaas is mijn situatie nog weinig veranderd. Gelukkig dat dit evenement er is zodat ik toch hoop blijf houden op verbetering van mijn gezondheid en levenskwaliteit.

Sinds enige tijd is er weer wat hoop gekomen onder de lymepatienten en ook bij mij. Er worden goede resultaten geboekt met het medicijn Disulfiram. In Nederland is er een Ilads arts die het voorschrijft. Graag zou ik deze behandeling ook willen krijgen. Naast alle andere medicijnen, therapieën, supplementen en onderzoeken kost ook dit medicijn geld. Helaas vergoed de zorgverzekering nog steeds (bijna) niets en kan ik deze nieuwe behandeling alleen doen met jouw hulp.

Want hoe ziet mijn leven er nu uit? Ik lig de meeste dagen op bed of op de bank. Vaak in een donkere kamer omdat licht, geluid en aanraking te veel voor me is.
Ik heb iedere dag hoofdpijn en pijn in mijn rug. Ik ben extreem vermoeid. Zo erg dat ik soms geen energie heb om überhaupt wakker te zijn. Ik heb gewrichtspijnen, zenuwpijnen en spierpijn. Kan me vaak moeilijk bewegen en als ik naar buiten ga dan pak ik vaak mijn elektrische bike (rolstoel). Hier ben ik super blij mee!

Gelukkig zijn er ook goede dagen. Dagen waarop het genieten is, waarin het lukt om eens met mijn lief te gaan lunchen of bij een vriendin langs te gaan. Een dag waarin ik mentaal weer kan opladen zodat ik de slechte dagen weer aankan. Maar deze bijzonder fijne dagen zijn zeldzaam. En ik wil graag dat daar verandering in komt!

Als ik er aan denk om straks met deze behandeling te starten gaat mijn hart sneller kloppen, krijg ik weer hoop voor de toekomst. Een lichter leven waarin bewegen vanzelf gaat en het leven wat makkelijker wordt. Misschien met minder pijn en meer energie om een “normaal” leven te leiden wat voor anderen vaak vanzelfsprekend is.

Na 10 jaar ziek thuis zou ik zo ontzettend graag weer leven in plaats van overleven.

Help jij mee? Ik ben dankbaar met iedere donatie .
Jullie hebben geen idee van wat voor een enorme betekenis je bent!

Liefs Klaske

Social media