Kanjers voor Klaske

Opgehaald: 76% Teamleden: 11 Doel: €15.000

De afgelopen twee jaar stonden in het teken van veel zware behandelingen (mogelijk gemaakt door de vorige editie van Lopen voor Lyme!!), lange autoritten naar artsen, enorm ziek zijn, veel pijnbestrijding, vechten en accepteren, stroopwafels en Netflix, maar vooral ontzettend veel liefde! Liefde van mijn man Ron, ouders Pim en Marijke, mijn lieve zus Mirka en mijn toppers van vrienden. Zonder hen had ik de afgelopen tijd niet vol kunnen houden.

Helaas hebben de lange heftige behandelingen voor mij weinig kunnen doen. Waar anderen ziendewijs opknapte lag ik nog steeds onder mijn steen en soms zelfs twee! Ik heb oprecht twee rot jaren gehad.

Maar hier spreekt de optimist in mij want sinds enige tijd voel ik me iets beter. Ik ben een paar maanden geleden begonnen met een koude training van Wim Hof (speciaal voor lyme patiënten) wat inhoudt dat ik iedere dag koud douche, ademhalingsoefeningen doe en mediteer. Hierin word ik wekelijks begeleid op een speciaal trainingscentrum. Daarnaast krijg ik nog steeds behandelingen en therapieën welke niet vergoed worden. Ook mijn onderzoeken, pijnstillers, artsconsulten en supplementen mag ik fijn zelf betalen.

Je voelt hem al aankomen. Ondanks dat ik me wat beter voel ben ik er nog lang niet. Maar ik heb wel het gevoel dat ik op de goede weg zit. Ik heb sinds lange tijd weer vertrouwen in mijn toekomst en ik wil graag blijven doen wat ik nu doe. Naast alle behandelingen en therapieën wil ik ook graag een intensieve koudetherapie volgen in IJsland, wat mij nog verder kan helpen in het herstellen van mijn immuunsysteem. Om dit alles te realiseren heb ik dus jouw hulp nodig. Help je mee?

Wil je op de hoogte blijven van mijn leven met lyme
volg mij dan op instagram: Klaasje75

LIEFS!

Informatie

Naam van Lyme patiënt:
Klaske de Vries
Teamcaptain:
Klaske de Vries

Social media