Ladies voor Lyme

Opgehaald: 54% Teamleden: 10 Doel: €7.500

Ik (Leonie) weet hoe het is om door de ziekte van Lyme na je bevalling niet voor je kindje te kunnen zorgen. Bijna twee jaar heb ik grotendeels in bed doorgebracht. Gelukkig kon ik een behandeling in het buitenland betalen (wordt niet vergoed door verzekeraars) waardoor ik redelijk snel weer aardig op de been was. Al vecht ik nog steeds heel hard en gaat de ziekte gepaard met ups en downs. Het er kunnen zijn en kunnen genieten van je kind gun ik elke mama. Daarom heb ik mijn lieve vriendinnetjes opgetrommeld om samen geld op te halen voor Doreen die nog niet voor haar zoontje kan zorgen. Onderstaand haar verhaal….

Doreen is ziek geworden tijdens haar zwangerschap. Inmiddels is haar zoontje 2,5 jaar, maar is ze nog steeds niet in staat om zelf voor haar zoontje te zorgen. Ze is nu aan huis gekluisterd en moet de meeste tijd van de dag doorbrengen in een donkere slaapkamer.

Ze wil graag een behandeling in Duitsland ondergaan. De beoogde stamceltherapie geeft zo’n 80 tot 85 procent kans op genezing van de ziekte van Lyme. Maar is erg duur, €30.000,00 en wordt niet vergoed. Wij hopen met deze actie een steentje bij te dragen want iedereen verdient de kans om beter te worden!

Helpen jullie ons mee?

Liefs de Ladies voor Lyme

Informatie

Naam van Lyme patiënt:
Doreen Bouwman
Teamcaptain:
Leonie Velthuis

Social media