Lopen voor Diana

Opgehaald: 15% Teamleden: 5 Doel: €15.000

Ik ben Diana Craamer, 48 jaar en al ruim 7 jaar chronisch lymepatiënt.
In 2014 kreeg ik uitvalverschijnselen, kon niet meer communiceren, lopen, slapen, kreeg overal ontstekingen en lag te kronkelen van de pijn. Na 4 negatieve (falende) Nederlandse bloedtesten wees een 5e bloedonderzoek op o.a. het DNA van de borrelia burgdorferi uit, dat er sprake was van lyme en co-infecties. Helaas was ik toen al 4 jaar ziek en zat lyme ondertussen in iedere vezel van mijn lijf. Een 9 maandenlange behandeling met antibiotica gaf helaas geen verbetering. Van de lymespecialisten en internisten in Nederland kreeg ik in 2015 te horen dat ze niets meer voor mij konden betekenen. Maar geloof me….. Chronische lyme is iedere dag lijden en leven met veel pijn. Het is een overleven in plaats van leven. Ik kan me daar niet bij neerleggen en ben er van overtuigd dat er ook voor mij een behandeling en mogelijkheid is die mij weer kwaliteit van leven geeft. Het aan mijn team gedoneerde geld zal gebruikt worden voor het bekostigen van mijn huidige behandeling, welke bestaat uit; frequentietherapie, bloedonderzoek, supplementen, zoutinhallaties, fysiotherapie, homeopathie en kruiden. Voor meerdere behandelingen ben ik genoodzaakt om uit te wijken naar het buitenland (Duitsland).
Volgens de kleine lettertjes van het UWV heb ik geen recht op een uitkering. Met de komst van lyme, verloor ik niet alleen een deel van mijzelf en mijn leven, maar ook mijn inkomen….. Alle donaties- groot of klein- zijn daarom meer dan welkom.
Wil jij mij helpen mijn doel te bereiken? Dank je wel, dat is geweldig!!! Klik dan op steun het team en sponsor 1 van mijn lopers.

Dankbaar ben ik voor een ieder die mij steunt en/of gesteund heeft in de afgelopen jaren en hen die lopen voor lyme mogelijk maken!

Informatie

Naam van Lyme patiënt:
Diana Craamer
Teamcaptain:
Joost Oude Groen

Social media