Lopen voor May

Opgehaald: 72% Teamleden: 12 Doel: €4.000

Hoi ik ben May (14 jaar) en ik heb sinds 2015 de ziekte van Lyme,

Ik kreeg verschillende klachten dus gingen we naar de huisarts, orthopeed en ook heb ik vele uren met de fysiotherapeut door moeten brengen. Niemand wist wat er precies aan de hand was. Ik werd van deur naar deur gestuurd, en toen kwam het onderzoek ineens echt goed op gang. Na nog een hele lange procedure kreeg ik in begin 2017 eindelijk te horen dat ik Lyme had. Maar volgens de artsen zou ik daar na een maand antibiotica weer vanaf zijn. Dat liep al snel anders en inmiddels heb ik er 7 antibioticakuren op zitten, zonder enig resultaat.

Ik heb een behoorlijke waslijst aan klachten zoals, pijn in gewrichten, spieren, pezen en zenuwen. Hoofdpijn, misselijkheid, duizeligheid, buikpijn en het gevoel dat je moet flauwvallen. Ook heb ik last van een slechter korte termijn geheugen en gedachtesprong vast houden vind ik moeilijk. Ook vind ik praten lastiger worden soms weet ik niet meer hoe ik woorden moet uitspreken of ga ik stotteren. Mijn gehoor is ook slechter geworden en ik heb last van het licht. Maar baas boven baas is de vermoeidheid.

Mijn leven is overhoop gegooid, ik ben iedere dag aan het strijden om de dag door te komen. En ja het leven met Lyme is een hel. Soms denk ik, stopte ik maar even met alles gewoon even niet meer bestaan, alles om niet meer die pijn en alle andere klachten te hebben.

Ik bof wel dat ik vriendinnen en veel anderen mensen om me heen heb die zich voor mij willen inzetten en me steunen, om het geld bij elkaar te krijgen waardoor ik een nieuwe methode kan uitproberen met frequenties. Ik heb het intakegesprek en het eerste onderzoek al gehad en het voelt heel vertrouwd. Ik heb nu weer hoop om beter te worden. Er zit wel een prijskaartje aan, want de verzekering vergoed het niet. Dus ieder kleine beetje hulp is van harte welkom.

Alvast heel erg bedankt!!!!!!!!

Informatie

Naam van Lyme patiënt:
May Boekenoogen
Teamcaptain:
Lotte Nieuwenburg

Social media