Lotus Lopers

Opgehaald: 62% Teamleden: 10 Doel: €5.000

Emily is al meer dan 12 jaar erg ziek. Inmiddels gaat zij ieder jaar meer en harder achteruit en brengt zij het grootste deel van haar leven in huis op de bank door. Ze heeft nooit haar middelbare school af kunnen maken of kunnen werken. Haar klachten bestaan onder andere uit ernstige vermoeidheid, vele vaak onuitstaanbare pijnen, cognitieve klachten en orthostatische intolerantie, wat betekent dat zij niet lang kan staan of zitten zonder een verergering van klachten.

Voor uitjes moet zij inmiddels een rolstoel gebruiken.
In 2015 is zij gediagnosticeerd met ME, een invaliderende hersenziekte, en in 2016 zijn er verschillende infecties in haar bloed gevonden, waaronder Borrelia (Lyme). Haar ziektebeeld en de manier waarop ze nog steeds achteruit gaat passen hierbij.

Beter wordt Emily misschien niet meer, maar ze zou wel heel graag een iets menswaardiger bestaan willen hebben.
Helaas is daar geld voor nodig, omdat haar ziektebeeld niet erkend wordt door onze zorg.

Emily wil heel erg graag een behandeling vinden die haar verbetering geeft. Om geld vragen is klote – ziek zijn zonder hulp is echter nog veel erger. We zijn oprecht bang dat als we niets doen, zij uiteindelijk ook in een donkere kamer kom te liggen zoals vele andere ernstig zieke lymies.

Hoe kan jij helpen?
Wij, haar vrienden, bereiden zich voor om te Lopen voor Lyme op 14 april 2018. Je kan Emily helpen door een bedrag te doneren. Dat kan al vanaf 1 euro. Dit doe je door een loper te sponsoren. Het gaat om een eenmalig bedrag – dus in het geval van 1 euro doneren, zou je maar 1 keer 1 euro kwijt zijn.

Wij hebben een video opgenomen waarin we vertellen wie Emily is en waarom zij hulp nodig heeft. Het zou ons enorm helpen als je deze video wil delen!

Je kan Emily verder ook helpen door de video en teampagina te delen op Facebook en andere social media. Hoe meer mensen we kunnen bereiken, hoe groter de kans dat we het bedrag bij elkaar krijgen.

Het geld zal zij gebruiken om verschillende behandelingen uit te proberen, in de hoop iets te vinden wat haar verder helpt. Denk hierbij aan high dose ozon therapie, Chinese kruiden therapie en Klinghardt protocol. Verder wil ze het geld ook graag gebruiken voor pijnverlichting of om medicatie van te kunnen betalen.

Wil je meer weten over Emily? Kijk dan op haar blog: www.emilylotus.nl

Dankjewel!

Informatie

Naam van Lyme patiënt:
Emily Ringeling
Teamcaptain:
Steven van Veelen

Social media