Lyme verloskunde team

Opgehaald: 1% Teamleden: 6 Doel: €50.000

Selina is in nood voor veel geld om haar medische behandelingen mee te betalen welke nog steeds niet vergoedt worden in NL.
Ze heeft 10.000 euro nodig voor stamceltherapie. Ook heeft zij 15.000 euro nodig voor immuno-modulatie therapie behandelingen in Amerika of Polen. Dit vanwege een auto immuungen dat voorkomt dat de antibiotica haar ontstekingen kan uitroeien.
Deze chronische ziekte en lijden situatie komt omdat haar Lyme en Bartonella ziekten niet tijdig effectief gediagnosticeerd konden worden door onbetrouwbare Elisa Lyme testen, en misdiagnoses van de Emigra Migrans kring.
Ze is inmiddels dus chronisch ziek 5 jaar en invalide zonder medicatie.
In Nl kan zij nergens behandeld worden, vanwege gebrek aan expertise. Door de wachtlijsten bij het Lyme behandel centrum en omdat zij Marokkaanse bacterieen varianten heeft, waar zij geen expertise in hebben, willen ze haar niet behandelen.
Ook is het (ondanks de positieve testen) niet overal bij alle artsen en ziekenhuizen her en erkend, de Lyme expertise centra kunnen haar niet behandelen . Reden volgens hen is een gebrek aan financiën vanuit de overheid voor de chronische groep Lyme patiënten die vaak net als Selina ook Bartonella hebben gehad.

Geld is nodig voor oa stamceltherapie, antibiotica , supplementen, infusen met immuunmodulatie therapie in het buitenland. Ook andere kosten zoals artsconsulten en supplement kosten in NL bij een kliniek naast buitenlandse zorgkosten.

Dit zodat ze hopelijk toch ook ooit verloskundige kan worden.

Informatie

Naam van Lyme patiënt:
Selina Stone
Teamcaptain:
Jannie Tuls

Social media