Lymeloop voor Winny

Opgehaald: 78% Teamleden: 13 Doel: €7.500

In 2012 kreeg ik de ziekte van Lyme. Door een late behandeling en met een te korte dosis aan antibiotica bleven mijn klachten terugkomen. In 2016, na een herbesmetting, werd ik steeds zieker. Ik viel veel af, bleef extreem duizelig en moe, kreeg hartproblemen, kon niet goed meer op woorden komen en had veel pijn. Na maandenlang wachten op een behandeling bleken weken antibiotica-infuus en maanden antibioticapillen niet te helpen. De behandelend infectioloog zei toen: je hebt lyme…maar ik weet niet hoe ik je beter moet maken.
Door een Facebookoproep die enorm is gedeeld is er een naam van een arts naar boven gekomen : dokter Korbee. Vanaf september vorig jaar ben ik bij hem onder behandeling. De kosten voor onderzoek, consulten, supplementen en medicijnen liggen inmiddels rond de 10.000 euro die haast niet worden vergoed. Naast een enorme gift van mijn ouders is een team van lieve vrienden/familieleden gestart om mee te doen met ‘lopen voor lyme’. Behalve dat deze lymeloop zorgt voor meer aandacht voor deze ziekte, halen ze geld op voor de behandeling.

Goed om te weten voor donateurs: het (zelf te kiezen) bedrag staat vast, het is niet een bedrag dat later per ronde wordt verrekend. En als je niemand van de lijst kent om te doneren…kies dan voor degene die nu nog het minste op zijn of haar naam heeft staan. Elke donateur doet enorm zijn best geld binnen te halen…maar de ene heeft een groter of ‘rijker’ netwerk dan de ander.

Informatie

Naam van Lyme patiënt:
Winny Bogaards
Teamcaptain:
Winny Bogaards

Social media