Lymeloop voor Winny

Opgehaald: 5% Teamleden: 11 Doel: €7.500

In 2012 kreeg ik lyme. Door een late behandeling en met een te korte dosis aan antibiotica bleven mijn klachten terugkomen. In 2016, na een herbesmetting, werd ik steeds zieker. Na maanden lang wachten op een behandeling bleken weken antibiotica-infuus en maanden antibioticapillen niet te helpen. De behandelend infectioloog zei toen: je hebt lyme…maar ik weet niet hoe ik je beter moet maken.
Door een Facebookoproep die enorm is gedeeld is er een naam van een arts naar boven gekomen waar nu alle hoop op is gevestigd: de behandeling bij dokter Korbee. Helaas worden de kosten van Lymebehandelaars haast niet vergoed daarom is deze ‘Lymeloop voor Winny’ gestart. Het bedrag van 7.500 zijn de kosten van 1 jaar behandeling (onderzoeken, consulten, supplementen en medicijnen). Met deze behandeling hoop ik een stukje leven weer terug te krijgen.

Goed om te weten voor donateurs: het (zelf te kiezen) bedrag staat vast, het is niet een bedrag dat later per ronde wordt verrekend. En als je niemand van de lijst kent om te doneren…kies dan voor degene die nu nog het minste op zijn of haar naam heeft staan. Elke donateur doet enorm zijn best geld binnen te halen…maar de ene heeft een groter of ‘rijker’ netwerk dan de ander.

Informatie

Naam van Lyme patiënt:
winnybogaards@gmail.com
Teamcaptain:
Winny Bogaards

Social media

Doneren

Steun Lymeloop voor Winny door een loper uit het team te sponsoren.

Steun het team