Lymenators

Opgehaald: 31% Teamleden: 10 Doel: €15.000

Ik zal me even voorstellen..
Ik ben Debby ik ben 43 jaar.
Gelukkig getrouwd metSebastiaan de beste mantelzorger vd wereld en ik heb 2 prachtige kinderen Tom 12 jr en Veerle 9 jr.
In juni 2015 is mijn leven drastisch verandert …van de eens zo energieke ambitieuze moeder, het middelpunt van ons gezin naar afhankelijk invalide vrouw. Achteraf zijn mijn klachten eind 2014 al begonnen met behoorlijke maagklachten die raadselachtig verdwenen en maanden later was ik ineens doof aan mijn rechteroor. Hierbij stond de specialist voor een raadsel en ook dat verdween raadselachtig en ging over in griepachtige klachten.
Maar ach wat vitamine preparaten erin en doorgaan…💪🏻
Totdat ik in juni 2015 een blaasontsteking kreeg . Er werd anti biotica voorgeschreven en toen begon de ellende…Ik kon ineens niet meer goed lopen en praten en slikken.Ik was extreem vermoeid en kreeg zenuwpijnen, spierpijnen ook mijn geheugen liet me in de steek..
Ik had zelfs een vitamine B6 vergiftiging.
De zoektocht die volgde was zwaar en een enorme beproeving, artsen die mijn klachten ontkende. Ik heb gevochten voor erkenning. Gelukkig een goede huisarts gevonden die me ondersteunde in mijn zoektocht en me serieus nam. Dit is mijn redding geweest.
Deze weg naar erkenning duurde een jaar voor een gemiddelde Lyme patient is dit kort maar de schade is ernstig.
Mijn dagelijkse leven breng ik grotendeels door binnen de 4 muren van ons huis Mijn energiepeil is verre van normaal.
Buitenshuis ben ik afhankelijk van een rolstoel. Het gehele huishouden en gezinsleven wordt door Sebastiaan gerund. Vanaf de bank ben ik nog enigzins bij ons gezin betrokken. Toch probeer ik op mijn manier te genieten van het leven en zijn het echt de kleine dingen die het hem doen.
Het klinkt cliché maar het is echt zo. Ik geniet op mijn manier van de kinderen en van mijn wekelijkse wandeling met de vrijwilliger van contour.
Ik voel me gedragen en gesteund door mijn naaste familie en vrienden en daar ben ik dankbaar voor.
Hier in Nederland zijn er nog weinig reguliere behandelopties voor mij . De behandelingen in Duitsland bieden goede resultaten..ik zou die kans willen aangrijpen omdat ik zo graag weer het stralend middelpunt van ons gezin wil zijn. Team lymenators bestaat uit naaste familie en vrienden die proberen om middels lopen voor Lyme dit mogelijk te maken.

Het geld zal besteed worden aan:

LADS behandelingen
Bloedonderzoek in het buitenland
Supplementen
Hulpmiddelen en voorzieningen die niet vergoed worden

 

Team Lymenators op Facebook

Informatie

Naam van Lyme patiënt:
Debby Wels
Teamcaptain:
Sebastiaan

Social media