Pauline’s Strike Force !

Opgehaald: 57% Teamleden: 17 Doel: €5.000

Ik ben Pauline Rademaker-Schoordijk , 55 jaar woon in Waddinxveen met mijn man Aart en hondje Shiva , moeder van 3 lieve uitwonende kinderen en 3 mooie kleinkinderen,heerlijk…..

Maar ……………….Ik heb chronische lyme !

In 2010 toen ik net 3 jaar ellende met bestralingen recontructies etc achter de rug had vanwege borstkanker en mijn imuunsysteem dus niet al te best was , liep ik in Noorwegen een tekenbeet op.
Direct hierna begonnen de problemen met een scala aan klachten oa extreme griepverschijnselen,vermoeidheid,zenuwpijnen, ontstoken gewrichten, chronisch ontstoken holtes ,geheugen- en zicht problemen , en nog tientallen anderen soms bizarre kwalen
Dit komt omdat de Borelia bacterie een spirocheet is en heel veel ziektes kan nabootsen, en vaak ook nog veel andere co-infecties met zich meedraagt .
Dat maakt het opsporen en behandelen ook zo complex.
Af en toe lijken ze een peleton aan beestjes die zich settelen en dan daar voor gemene zenuwpijn zorgen om zich daarna vrolijk te verplaatsen om op een andere plek hetzelfde te doen.
Door mijn voorgeschiedenis zochten de artsen eerst telkens in de verkeerde richting ( ondanks ons aandringen), vandaar dat er pas na 1,5 jaar ziekenhuis in en uit de diagnose, een actieve besmetting met de Borrelia Burgdorferie en diverse co-infecties werd vast gesteld. Die dus toen helaas al chronisch bleken te zijn.

Na jaren regulier behandeld te zijn met antibiotica , ben ik nu daarnaast ook met alternatieve behandelingen bezig. En moet ik vanwege vele voedingsintolleranties via een dieëtiste een aangepast Fodmap dieet volgen.
Helaas worden al die dingen bij chronische Lyme in Nederland niet tot nauwelijks vergoed , omdat chroniche lyme vanuit de overheid nog steeds niet erkend word.
Tnt waren we alleen bv het afgelopen jaar al ruim 5000 euro kwijt aan behandelingen , onderzoeken , medicatie en voedingssuplementen.
Mijn man Aart werkt heel hard ( dagen van 12 tot 15 uur met om de week vroege en nachtdiensten) om het allemaal te kunnen bekostigen, maar moet nu voor zijn eigen gezondheid ook een stapje terug doen en gelukkig heeft hij per febr een andere baan gevonden. Maar dat betekend wel dat we financieel gaan inleveren. Hiervoor konden we ons spaargeld nog aanspreken maar die bodem is al lang in zicht.

Het gaat op het moment heel erg wisselend met periodes van soms maanden redelijk goed tot maanden waarin ik in stilte en donker aan bed/bank gekluisterd ben, en ik al blij ben als ik ons hondje uit kan laten.
Het grillige van chronische lyme is dat het per dag kan veranderen.
Vaak krijg ik nog de opmerking maar je ziet er goed uit , ja aan de buitenkant wel ( daar zorg ik wel voor als ik buiten kom) van binnen is helaas een ander verhaal.
Ik wil graag weer deel nemen aan onze maatschappij het doet nl pijn om “nee” te moeten zeggen tegen uitstapjes en verjaardagen , maar kan het niet meer volhouden en de gesprekken vaak niet meer volgen waardoor ik doodmoe thuiskom en dagen nodig heb om bij te komen.

Heel lang wilde ik het niet aan de grote klok hangen en geen hulp vragen .
Maar dankzij een hele grote groep lieve familie en een aantal bijzondere vrienden gaat nu op14 april een team van maar liefst 17 lopers voor mij mee doen aan Lopen voor Lyme , onder de naam “Team Pauline’s Strike Force ” , en samen met veel lotgenoten , vechten we voor gezondheid en erkenning dmv deze sponsorloop.

Mijn wens is genoeg geld op te halen voor mijn behandelingen hier ( bv ozontherapie ) of een behandeling in het buitenland waar ze al veel verder zijn ( bv stamceltherapie ), maar omdat die kosten varieren van 10.000 tot 35.000 vind ik ze ook echt te hoog gegrepen.
Daarom hebben we ons doel lager ingezet in de hoop dat dat voor ons wel haalbaar is waardoor ik mijn behandelingen hier in ieder geval kan voortzetten en daarnaast wellicht de Wim Hofman methode kan aanleren via een workshop hier of in het buitenland .Dit kan nl helpen je klachten te onderdrukken en je imuunsysteem te versterken en daar zijn mbt lyme echt goede verhalen over .
Zodat ik in ieder geval ook weer lekker lang zelf met Shiva op pad kan en hopelijk eindelijk stabiliteit krijg in oa de zenuwpijnen ,ontstekingen en vermoeidheid.
En daarnaast natuurlijk meteen de Awareness van chronische Lyme vergroten. Want daar is echt nog veel in winst te behalen.

Dus lieve mensen …….steun mijn Team met zijn geweldige lopers en sponsor één van hun met een DONATIE , het hoeft niet veel te zijn elke euro telt !!
Want ik wil dolgraag mijn leven weer terug !!!!

De opbrengst gaat dus helemaal gebruikt worden voor behandelingen , medicatie en wellicht eventueel aanpassingen in huis .

Tevens verkopen we nog hele leuke zwarte en/of cognac kleurige leren armbandjes met lyme bedeltje (€5 ) en glazen potjes met erop gehaakte theekopjes gevuld met bv thee of chocolaatjes ( €6) , waarvan de opbrengst ook naar lopen voor lyme gaat. ( tel 06547500546 of via e-mail )
En staan (met pijn in ons hart) onze beide motoren een schitterende Yamaha FZS 600s en een Yamaha thundercat YFZ 600R te koop op marktplaats !!

Alvast heel erg bedankt , liefs Pauline ( en Aart & Shiva)

e-mail adres is paulinesstrikeforce@gmail.com

Informatie

Naam van Lyme patiënt:
Pauline Schoordijk-Rademaker
Teamcaptain:
Aart Rademaker

Social media

 

De lopers