Pauline’s Strike Force !

Opgehaald: 3% Teamleden: 9 Doel: €5.000

Ik ben Pauline Rademaker-Schoordijk , 55 jaar woon in Waddinxveen met mijn man Aart en hondje Shiva , moeder van 3 lieve uitwonende kinderen en 3 mooie kleinkinderen,heerlijk…..

Maar !!!!

Ik heb chronische lyme !

In 2010 toen ik net 3 jaar ellende met bestralingen recontructies etc achter de rug had vanwege borstkanker en mijn imuunsysteem dus niet al te best was , liep ik in Noorwegen een tekenbeet op.
Direct hierna begonnen de problemen met o.a allerlei ziektes extreme griepverschijnselen,vermoeidheid,zenuwpijnen, ontstoken gewrichten, geheugenproblem , en nog tientallen anderen soms bizarre kwalen .
Door mijn voorgeschiedenis zochten de artsen eerst telkens in de verkeerde richting ( ondanks ons aandringen), vandaar dat er pas na 1,5 jaar ziekenhuis in en uit de diagnose, een actieve besmetting met de Borrelia Burgdorferie en diverse co-infecties werd vast gesteld. Die dus toen helaas al chronisch bleken te zijn.

Na jaren regulier behandeld te zijn met antibiotica , ben ik nu daarnaast ook met alternatieve behandelingen bezig. En moet ik vanwege vele voedingsintolleranties via een dieëtiste een aangepast Fodmap dieet volgen. Helaas worden al die dingen bij chronische Lyme in Nederland niet tot nauwelijks vergoed , en waren we bv afgelopen jaar al ruim 5000 euro kwijt .
Mijn man Aart werkt zich uit de naad ( gemiddeld 50 a 60 uur per week ) om het allemaal te kunnen bekostigen, maar moet nu voor zijn eigen gezondheid ook een stapje terug doen.
Het gaat op het moment heel erg wisselend met periodes van redelijk goed tot maanden waarin ik in stilte en donker aan bed/bank gekluisterd ben. Vaak krijg ik nog de opmerking maar je ziet er goed uit , ja aan de buitenkant wel ( daar zorg ik wel voor als ik buiten kom) van binnen is helaas een ander verhaal.

Op 14 april gaat mijn Team Pauline’s Strike Force , mee doen aan Lopen voor Lyme ! Mijn wens is genoeg geld op te halen voor mijn behandelingen hier of een eventuele behandeling in het buitenland waar ze al veel verder zijn. Of wellicht de Wim Hofman methode aanleren via een workshop,daar hoor ik echt goede verhalen over .Zodat ik weer lekker zelf met Shiva op pad kan en stabiliteit krijg in de pijnen en vermoeidheid. En daarnaast meteen de awareness van chronische Lyme vergroten. Want daar is echt nog veel in winst te behalen.

Dus lieve mensen steun mijn Team met zijn geweldige lopers en DONEER , het hoeft niet veel te zijn elke euro telt !!
En ik wil dolgraag mijn leven weer terug !!!!

Ook bedrijven die willen sponseren zijn welkom .wellicht kunnen we iets terug doen in de vorm van t shirt reclame oid.

Alvast heel erg bedankt , liefs Pauline

Informatie

Naam van Lyme patiënt:
Pauline Schoordijk-Rademaker
Teamcaptain:
Aart Rademaker

Social media

Doneren

Steun Pauline’s Strike Force ! door een loper uit het team te sponsoren.

Steun het team