Ren je rot voor Lyme

Opgehaald: 12% Teamleden: 9 Doel: €10.000

11 jaar geleden heb ik een tekenbeet opgelopen bij het paardrijden. Jaren lang sukkelde ik met klachten zonder diagnose. Tot ik 2 jaar geleden zo ziek werd dat dit wel onderzocht moest worden. Ik bleek chronische lyme te hebben. Van een aktief persoon veranderde ik in iemand die niks meer kon en altijd pijn en migraine had. Op een gegeven moment kon ik amper nog lopen of iets vasthouden en beseften we dat er snel wat moest gebeuren. Regulier was ik al snel uitbehandeld omdat ik volgens de artsen beter was na een kuur van 10 dagen.Helaas werkt dit niet zo bij chronische lyme en zo kwam ik bij een Ilads arts. Hier kreeg ik een jaar antibiotica en supplementen en werd mijn leven weer draagbaar. Omdat ik na een jaar ziektewet nood gedwongen moest kiezen om een andere baan met de helft aan uren te nemen veranderde er veel. Ik kon de behandeling (deze wordt maar deels vergoed) niet meer betalen en zakte weer terug in klachten. Kort daarna liep ik nog een tekenbeet op die alles nog meer verslechterde.

Met deze sponsor loop wil ik geld ophalen voor verdere behandeling zodat ik hopelijk nog verder opknap. Ondanks dat ik ben opgeknapt van de behandeling kan ik nog weinig. De bacteriën zitten overal in mijn lichaam en hebben grote schade aangericht aan mijn organen, centrale zenuwstelsel, gewrichten etc. Dit zorgt nog steeds voor veel klachten zoals vermoeidheid, gewrichts en zenuwpijn.

De laatste paar maanden heb ik veel klachten en ga ik hard achteruit omdat de lyme weer aktief is geworden na galstenen. Ik zit weer in de ziektewet en krijg waarschijnlijk geen verlenging van mijn contract. Behandeling is nu dan ook hard nodig. Mijn vorige behandelingen kosten duizenden euros dus mijn portomonnee is leeg daarom doe ik hieraan mee.

Ik heb nog zoveel plannen maar daarvoor moet ik eerst deze strijd winnen! Wie helpt mij hiermee door te doneren!

Informatie

Naam van Lyme patiënt:
Nadine Lemstra
Teamcaptain:
Nadine Lemstra

Social media