Stappen voor Petra

Opgehaald: 100% Teamleden: 16 Doel: €2.000

Petra woont in Boekel en is 39 jaar. Ze is getrouwd en moeder van 2 prachtige dochters van 9 en 11. Petra ondervind al 6 jaar klachten door de ziekte van Lyme. De ziekte resulteert er in dat Petra extreem snel vermoeid is en pijn heeft in gewrichten. Petra gebruikt vaak een rolstoel.

De ziekte van Lyme is een infectieziekte. Door de beet van een teek, kan de Borrelia bacterie worden overgedragen op mensen. Als er na een besmetting snel een juiste behandeling wordt gestart, kun je er meestal van genezen. Helaas is er een kleine groep patiënten waarbij behandelingen niet helpen. Deze patiënten ondervinden dagelijks last van hun ziekte door uiteenlopende klachten. Patiënten zoals Petra voelen zich vaak onbegrepen. Er wordt nog altijd te weinig onderzoek gedaan naar genezing van Lyme.

Op 14 april 2018 zullen familie en vrienden een fysieke inspanning leveren voor Petra door deel te nemen aan ‘Lopen voor Lyme’. Door dit evenement hopen we dat er meer aandacht komt voor deze ziekte. Ook zal er geld ingezameld worden voor behandeling en hulpmiddelen. Om Petra hierin te ondersteunen kun je een bedrag naar keuze doneren. Dit mag al vanaf €1. Bedrijven stellen we in de gelegenheid om shirtsponsor te worden van het team.

Informatie

Naam van Lyme patiënt:
Petra Jacobs
Teamcaptain:
Remy Jacobs

Social media

 

De lopers