Stronger than yesterday!

Opgehaald: 100% Teamleden: 11 Doel: €5.000

Update!

Wauw de 100% is aangetikt. Wat een fantastisch resultaat!
Ik wil al mijn lieve lopers en sponsoren enorm bedanken. Dankzij jullie hulp kan ik aankomend jaar mijn behandeling betalen. Ik heb het super gezellig gehad bij de georganiseerde bingo, expositie en pubquiz. Ook vond ik het heel fijn dat er zoveel sponsoren hebben gereageerd op de loterij en de Olympische Winterspelen poule. Ontzettend bedankt allemaal!
Liefs Isabelle

Hoi, ik ben Isabelle, 29 jaar en ik ben eigenlijk altijd al iemand geweest die niet stil kan zitten. Als baby sliep ik niet, als kind rende ik altijd in het rond, danste ik en bouwde ik hutten. Als puber ging ik bijna wekelijks naar punkrock concerten! Maar vanaf mijn zestiende werd het steeds moeilijker voor mij om dit actieve leven vol te houden. Ik verloor kracht in mijn spieren, kreeg extreem veel pijn en voelde me constant uitgeput. In de loop van de tijd kwamen daar steeds meer klachten bij zoals concentratieverlies, verdoofd gevoel in mijn huid, darmproblemen, haaruitval etc. Door alle klachten kon ik mijn (hyper)actieve leven niet meer volhouden en moest ik helaas beetje bij beetje dingen loslaten.

Samen met mijn moeder ben ik veel artsen afgegaan. Ik heb meerdere keren een bezoek gebracht aan de huisarts, een dermatoloog, reumatoloog, internist, neuroloog en fysiotherapeut. Niemand wist echter de oorzaak van deze plotselinge klachten te achterhalen en daarom schoven ze het op fybromyalgie (reuma). Op advies ben ik toen terecht gekomen bij een arts in het buitenland. Na meerdere consulten en uitgebreide tests kwam daar de diagnose ziekte van Lyme uit. De behandeling die volgde is zwaar en duurt helaas al bijna drie jaar. Deze jaren zijn echt lastig geweest, en hoewel ik wel vooruit ga, is dat lang niet zo snel als ik gehoopt had. Toch blijf ik positief! Ik zou zo graag aankomend jaar iets proberen op te bouwen, ik zou bijvoorbeeld meer willen fietsen. Afgelopen lente en zomer lukte dat al af en toe op mijn elektrische fiets! Zulke dingen zou ik graag meer willen i.p.v. de hele dag thuis zitten, maar de pijn, verzuring van mijn spieren en vermoeidheid laten dat helaas nog niet vaak toe. Ook zou ik in de toekomst graag weer een paar uur in de week willen werken, het is fijn om sociale contacten te hebben met mensen en het gevoel te hebben dat je ergens aan bijdraagt.

Het is voor mij erg belangrijk dat ik door kan gaan met mijn behandeling omdat ik graag weer een beter, gezonder en vrijer leven wil krijgen. Niet een waar ik plannen vaak moet afzeggen en alles aangepast moet worden, ik ben nog geen 80! De zorgverzekering dekt slechts een deel van de behandeling en door de omstandigheden kan ik niet meer werken of veel sparen. Ik hoop met mijn team via Lopen voor Lyme geld op te halen zodat ik mijn behandeling kan voortzetten. Alle beetjes helpen en ik ben heel dankbaar voor ieders steun, mijn mooie team en elke kleine donatie die wij inzamelen! Ik vind het moeilijk om zo’n groot geld bedrag als doel te stellen, maar als je bedenkt dat het jaarlijks duizenden euro’s kost kan ik helaas niet anders. Uiteraard zal de opbrengst van Lopen voor Lyme volledig besteed worden aan mijn verdere behandeling.

Ik heb mijzelf ook een flink doel gesteld, mits mijn gezondheid dit toe laat loop ik ook het laatste halfuur mee met mijn teamleden op zaterdag 14 april!
Aan iedereen die mijn verhaal heeft gelezen en mij wil helpen zeg ik dus alvast bedankt!

Liefs Isabelle

Informatie

Naam van Lyme patiënt:
I. Smid
Teamcaptain:
J. Overbeek

Social media