Team 13 in een dozijn

Opgehaald: 100% Teamleden: 11 Doel: €10.000

Ruim 4 jaar geleden begon de echte ellende. Wat een prachtige tijd moest zijn werd er één van overleven.
Na de geboorte van onze jongste zoon knapte ik maar niet op en werd ik alleen maar zieker. 9 maanden later kreeg ik te horen dat ik de ziekte van Lyme had. Stomverbaasd maar opgelucht dat ik nu wist wat ik mankeerde kreeg ik een kuur van 30 dagen. Hier knapte ik goed van op maar dit was maar van korte duur. Een nieuwe kuur van een maand volgde,ook dit hielp maar tijdelijk.
Toen begon de zoektocht opnieuw want keer op keer kreeg ik te horen dat de klachten niet meer van Lyme konden komen, ik was voldoende behandeld hiervoor.
1,5 jaar na mijn laatste bevalling kwam ik terecht in de lymekliniek. En daar kwamen torenhoge waardes uit…..ik had wel degelijk nog een actieve lyme.
Ik werd wel steeds zieker en uiteindelijk verloor ik ,na 2 jaar gedeeltelijk ziektewet , mijn baan als doktersassistente/praktijkondersteunster.

Door middel van lopen voor Lyme proberen we geld op te halen voor mijn behandelingen bij dr.Korbee.
Behandelingen die ervoor zorgen dat ik nog een beetje kan functioneren binnen mijn gezin. Momenteel krijg ik medicijnen voor de bijnieruitputting, verschillende co-infecties, lekke darm en een loodvergiftiging. Langzaamaan merk ik wat verbetering maar we hebben nog een lange weg te gaan
Wanneer er geld over blijft eventueel voor de aanschaf van een elektrische fiets.

Het lastige is nog wel het streefbedrag bepalen. Iedere bijdrage, hoe klein ook is heel erg welkom. Inmiddels zitten we met de gemaakte kosten al op ruim 15.000 euro

Voor mijn hele verhaal kunt u ook kijken op:
Www.Facebook.com/Team13ineendozijn
Via deze pagina kunt u ook het team volgen

Informatie

Naam van Lyme patiënt:
Loes van Aert-Meesters
Teamcaptain:
Joris van Aert

Social media