Team Bird

Opgehaald: 87% Teamleden: 14 Doel: €20.000

Team Bird loopt voor…. Bird! Ook wel Berdien genoemd ;-).

Inmiddels is Bird al bijna 8 jaar ziek en speelt haar leven zich in en rondom huis af met koorts- en pijnaanvallen, talloze aandoeningen en veel lichamelijke beperkingen. Lyme sloopt haar lichaam, mede door 7 co-infecties. Dat klinkt heftig en dat is het ook.

Ondanks dat ze redelijk haar draai gevonden heeft in het ‘ziek zijn’ ( ze runt vanuit haar pyjama haar eigen webshop: www.bybird.nl ) en veel hulp krijgt van familie en vrienden valt er tegen de kosten die Lyme met zich mee brengt niet meer op te werken. De trieste waarheid is dat haar behandelingen jaarlijks zo ontzettend veel geld kosten dat ze het eigenlijk niet eens durft uit te spreken.

Bird wil verder niet zielig gevonden worden ( mensen die niet van chocola houden, die zijn pas zielig ), maar dit is wel de realiteit.

Het geld wordt net als de vorige editie gebruikt voor supplementen, medicijnen en behandelingen. Er is de afgelopen jaren (na de eerste editie van Lopen voor Lyme 2 jaar geleden) niks veranderd op het gebied van vergoedingen omtrent chronische Lyme. Ook gaat Bird de komende tijd een aantal keer naar het buitenland ( warmere temperatuur, zoutmeren etc ). om te kijken of hierdoor een beetje meer levenskwaliteit haalbaar is. Vooral de aanhoudende pijn en koorts zorgen ervoor dat ze vaak nauwelijks kan functioneren.

Informatie

Naam van Lyme patiënt:
Berdien Renes
Teamcaptain:
Fabienne Renes

Social media