Team Carmen

Opgehaald: 100% Teamleden: 20 Doel: €10.000

***UPDATE***UPDATE***UPDATE***

Super!! Door jullie donaties hebben wij vandaag (16-01-2018) sneller dan verwacht ons streefbedrag bereikt! Wij zijn overdonderd door alle donaties en lieve berichten: dankjulliewel daarvoor!! Dit betekent voor Carmen dat ze in ieder geval aankomend jaar haar behandeling kan betalen!!

Als team blijven wij tot 14 april doorgaan met onze acties en zijn alle donaties meer dan welkom. Zou het niet geweldig zijn als we Carmen kunnen verrassen met meer donaties dan ons initiële streefbedrag waardoor ze haar (nog lang durende) behandeling kan betalen? Doneren kan daarom nog gewoon tot en met 14 april op onze teampagina!

***UPDATE***UPDATE***UPDATE***

Carmen is 27 jaar en ondanks alles dat ze meemaakt de meest vrolijke persoon die wij kennen!

Inmiddels al meer dan 10 jaar geleden kreeg zij de ziekte van pfeiffer, waarvan ze eigenlijk nooit helemaal wist te herstellen. Sinds die tijd is Carmen constant op zoek geweest naar welke ziekte ze heeft en hoe ze hiervoor behandeld kan worden. Onderzoeken in het ziekenhuis liepen uit op niks en behandelingen variërend van cognitieve gedragstherapie, accupunctuur en bioresonantie brachten ons weinig succes. In deze periode van onze zoektocht is de gezondheid van Carmen steeds slechter geworden. Waar eerst haar studie al moeizaam begon te worden, werden op termijn ook haar romans vervangen door luisterboeken voor de momenten waarop ze energie heeft. Ook zijn haar energieke stapjes vervangen door een rolstoel, zodat ze op haar goede momenten kan genieten van de frisse buitenlucht.

Sinds 2 jaar weten we dat dit alles komt door de ziekte van Lyme en zijn we onder behandeling in België. De zware behandeling die ze ondergaat moet haar de komende jaren langzaam beter gaan maken en haar vrolijke glimlach weer verder terugbrengen.

Helaas wordt de behandeling niet vergoed door de verzekeraar en begint ons spaarpotje na al deze behandelingen ook leeg te raken. Om nog een intensief jaar/jaren van behandelingen te kunnen betalen en Carmen weer een stukje beter te maken streven wij ernaar om zo veel mogelijk geld op te halen. Wij hopen dit met ‘Lopen voor Lyme’ bij elkaar te verzamelen en de bekendheid voor de ziekte te vergroten.

De komende maanden worden op onze Facebook pagina berichten geplaatst van vrienden en familie over onze connectie met Carmen en waarom zij in het bijzonder beter moet worden. Natuurlijk blijf je hier op up-to-date over onze acties en verschijnen hier regelmatig berichten en foto’s! https://www.facebook.com/teamcarmenlopenvoorlyme/

FIETSTEAM LOPEN VOOR LYME
Een van de acties die met ‘Team Carmen’ wordt gehouden is de fietstocht waarmee we symbolisch de strijd van Carmen en de behandeling in Brussel laten zien. Dit doen we door in 2 dagen van Arnhem naar Brussel (200km) en van Brussel naar Woudenberg (200km) te fietsen. Doneren voor dit team kan op naam van de lopers met (+fietsteam) achter de naam. Het fietsteam bestaat vooralsnog uit:
– Nick Lettink
– Kevin Kuiperij

– Sander Niemeyer
– Bart In ’t Velt

- Bart van Roekel

- Marcel Heckmans

Informatie

Naam van Lyme patiënt:
Carmen Bloemendal
Teamcaptain:
Nick Lettink

Social media

 

De lopers