Team Carmen

Opgehaald: 9% Teamleden: 12 Doel: €10.000

Carmen is 27 jaar en ondanks alles dat ze meemaakt de meest vrolijke persoon die wij kennen!

Inmiddels al meer dan 10 jaar geleden kreeg zij de ziekte van pfeiffer, waarvan ze eigenlijk nooit helemaal wist te herstellen. Sinds die tijd is Carmen constant op zoek geweest naar welke ziekte ze heeft en hoe ze hiervoor behandeld kan worden. Onderzoeken in het ziekenhuis liepen uit op niks en behandelingen variërend van cognitieve gedragstherapie, accupunctuur en bioresonantie brachten ons weinig succes. In deze periode van onze zoektocht is de gezondheid van Carmen steeds slechter geworden. Waar eerst haar studie al moeizaam begon te worden, werden op termijn ook haar romans vervangen door luisterboeken voor de momenten waarop ze energie heeft. Ook zijn haar energieke stapjes vervangen door een rolstoel, zodat ze op haar goede momenten kan genieten van de frisse buitenlucht.

Sinds 2 jaar weten we dat dit alles komt door de ziekte van Lyme en zijn we onder behandeling in België. De zware behandeling die ze ondergaat moet haar de komende jaren langzaam beter gaan maken en haar vrolijke glimlach weer verder terugbrengen.

Helaas wordt de behandeling niet vergoed door de verzekeraar en begint ons spaarpotje na al deze behandelingen ook leeg te raken. Om nog een intensief jaar van behandelingen te kunnen betalen en Carmen weer een stukje beter te maken streven wij naar een bedrag van €10.000,-. Wij hopen dit met ‘Lopen voor Lyme’ bij elkaar te verzamelen en de bekendheid voor de ziekte te vergroten.

De komende maanden worden op onze Facebook pagina berichten geplaatst van vrienden en familie over onze connectie met Carmen en waarom zij in het bijzonder beter moet worden. Natuurlijk blijf je hier op up-to-date over onze acties en verschijnen hier regelmatig berichten en foto’s!

https://www.facebook.com/teamcarmenlopenvoorlyme/

FIETSTEAM LOPEN VOOR LYME
Een van de acties die met ‘Team Carmen’ wordt gehouden is de fietstocht waarmee we symbolisch de strijd van Carmen en de behandeling in Brussel laten zien. Dit doen we door in 2 dagen van Arnhem naar Brussel (200km) en van Brussel naar Woudenberg (200km) te fietsen. Doneren voor dit team kan op naam van Nick Lettink (+fietsteam) of Kevin Kuiperij (+fietsteam). Het fietsteam bestaat vooralsnog uit:
– Nick Lettink
– Kevin Kuiperij
– Bart In ’t Velt

Informatie

Naam van Lyme patiënt:
Carmen Bloemendal
Teamcaptain:
Nick Lettink

Social media

Doneren

Steun Team Carmen door een loper uit het team te sponsoren.

Steun het team