Team Els

Opgehaald: 7% Teamleden: 7 Doel: €8.000

Ik ben Els en had een actief en sportief leven. 4 dagen in de week werken, naar de sportschool en verslaafd aan spinning. Ook deed ik mee aan de Dam tot Dam loop en de 4 daagse van Nijmegen. Kortom een druk en energiek leven.

En toen 4 jaar geleden….

BOEM !!!……

Ineens had ik geen energie meer, praten ging niet meer net zoals lopen. Overal had ik pijn en een tijd wisten ze niet wat er met mij aan de hand was.

Ik voelde me doodziek. En toen bleek Lyme de veroorzaker te zijn.

De afgelopen 4 jaar hebben in het teken gestaan van onderzoeken, behandelingen, consulten en supplementen. meeste hiervan wordt door de verzekering niet vergoed Dus nu zijn we 4 jaar verder en een heel stuk armer.

Ik heb nu de kans gekregen om een trial van Wim Hof te volgen. Deze trial is speciaal voor Lyme patiënten. Ik voel me door deze methode sterker, fitter en hiermee gaat het al een stukje beter, maar ik ben er nog lang niet.

Lopen voor Lyme is een heel mooi initiatief. Mijn familie en vrienden gaan eraan meedoen.
Ze gaan wandelen en hardlopen om op die manier geld op te halen zodat ik mijn supplementen en behandelingen kan blijven bekostigen. Ik ben hen daar heel dankbaar voor en vind het erg lief van ze om mij hierbij te helpen. Ik hoop dat u mij ook wilt helpen door 1 van mijn teamleden te sponseren. Elke euro telt.

Thanks lieve mensen !! :))

Team Els

Informatie

Naam van Lyme patiënt:
Els Schijf
Teamcaptain:
Jan

Social media