Team Jill=Chill

Opgehaald: 76% Teamleden: 13 Doel: €10.000

Ik ben Jillian Frederiks, geboren op 31-01-2001 en ik ben in mei 2013 op kamp met groep 8 gebeten door een teek. Daarna werd ik steeds zieker, met ups en downs, periodes van heel ziek zijn en weer wat beter voelen. Dokters konden er niets mee en wisten ook niet waarom ik zo ziek was. Met veel therapieën en supplementen ben ik nog aardig op de been blijven staan. Tot afgelopen oktober. Ik kreeg de griep en werd steeds zieker; pijn en uitval aan mijn benen, rug en arm, vreselijk moe, heftige hoofdpijnen, geheugen-en concentratieverlies.

Uit bloedonderzoek is nu gebleken dat ik de ziekte van Lyme heb (borreliose), chronisch en acuut. En daarnaast 8 actieve co-infecties. Die maken mij zo ziek.

Vanaf 13 december ben ik begonnen met intensieve dagopnames met dagbehandelingen en supplementen in de Lyme-kliniek in Beverwijk. Alle kosten voor de onderzoeken, behandelingen en supplementen moeten ik en mijn ouders zelf betalen, er wordt niets vergoed. Om er voor te zorgen dat ik voorlopig behandeld kan worden hebben we hulp nodig. Daarom doen wij mee met Lopen voor Lyme!

Informatie

Naam van Lyme patiënt:
Jillian Frederiks
Teamcaptain:
Whitney Frederiks

Social media

Doneren

Steun Team Jill=Chill door een loper uit het team te sponsoren.

Steun het team