Team Jill=Chill

Opgehaald: 100% Teamleden: 13 Doel: €10.000

Ik ben Jillian Frederiks, geboren op 31-01-2001 en ik ben in mei 2013 op kamp met groep 8 gebeten door een teek. Daarna werd ik steeds zieker, met ups en downs, periodes van heel ziek zijn en weer wat beter voelen. Dokters konden er niets mee en wisten ook niet waarom ik zo ziek was. Met veel therapieën en supplementen ben ik nog aardig op de been blijven staan. Tot afgelopen oktober. Ik kreeg de griep en werd steeds zieker; pijn en uitval aan mijn benen, rug en arm, vreselijk moe, heftige hoofdpijnen, geheugen-en concentratieverlies.

Uit bloedonderzoek is nu gebleken dat ik de ziekte van Lyme heb (borreliose), chronisch en acuut. En daarnaast 8 actieve co-infecties. Die maken mij zo ziek.

Vanaf 13 december ben ik begonnen met intensieve dagopnames met dagbehandelingen en supplementen in de Lyme-kliniek in Beverwijk. Alle kosten voor de onderzoeken, behandelingen en supplementen moeten ik en mijn ouders zelf betalen, er wordt niets vergoed. Om er voor te zorgen dat ik voorlopig behandeld kan worden hebben we hulp nodig.

Maar ik ben helaas niet de enige die hulp nodig heeft in zijn/haar gevecht tegen de ziekte van Lyme. Er zijn genoeg andere kinderen en volwassenen die deze nare ziekte hebben. Elk jaar lopen er in Nederland 25.000 mensen de ziekte van Lyme op, waarvan 1000 tot 2000 mensen er chronische klachten aan over houden. Niet al deze mensen hebben de financiële middelen om alle manieren tot mmogelijk beterschap te verkennen. Daarom wil ik deze mensen helpen. Hierom heb ik recent de stichting ‘Leven met Lyme’ opgericht. Deze stichting zal mensen met de ziekte van Lyme de onderzoeken, supplementen en behandelingen bieden die ze zo hard nodig hebben.
Een deel van de donaties zal dan ook als mijn startkapitaal voor deze stichting gaan dienen.

Om dit alles doen mijn vrienden en familie mee met Lopen voor Lyme!
Helpt u ons hierbij?

Informatie

Naam van Lyme patiënt:
Jillian Frederiks
Teamcaptain:
Whitney Frederiks

Social media