Blokje om voor John

Opgehaald: 100% Teamleden: 9 Doel: €12.000

Team John loopt voor John de Winter (51 jaar), al vanaf jongs af aan poppenspeler in hart en nieren.

Ook vanaf jongs af aan – 19-jarige leeftijd – heeft John de ziekte van lyme. Helaas werd dat – zoals bij zovelen – pas tientallen jaren later geconstateerd na talloze omzwervingen, zoektochten en behandelingen in het medische circuit, waardoor zich een chronische lyme ontwikkelde.

John heeft al vele behandelingen – zowel in Nederland als in België – achter de rug, maar helaas zonder blijvende verbetering. Onlangs is hij gestart met een behandeling bij Ars Biomedica, waar goede resultaten worden behaald. Zekerheid is er niet – dat is er op het gebied van lyme helaas nergens – maar we hopen dat deze behandeling zijn pijnklachten, die alleen maar verergerd zijn in de loop der tijd, kan terugbrengen tot een acceptabel niveau zodat hij zijn beroep als poppenspeler – zijn passie! – kan blijven uitoefenen.

Poppenspeler is een fantastisch beroep. Niets is mooier dan jeugdig publiek onder te dompelen in de magie van theater. Maar in de huidige tijd mag je als zelfstandig poppenspeler blij zijn als je je rekeningen kunt betalen. Daarnaast nog behandelingen en medicijnen betalen die je niet vergoed krijgt, lukt gewoonweg niet.
Daarom proberen wij met ons team zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken om een steentje bij te dragen, zodat John door kan gaan met zijn behandeling bij Ars Biomedica en hij de hoop kan houden dat deze behandeling en de medicijnen bij hem aanslaan en zijn klachten doen verminderen.

Dit doen we omdat we vinden dat een gebrek aan financiën niet in de weg mag staan van genezing van een ziekte of in ieder geval de kans op vermindering van de pijnklachten die een ziekte met zich mee brengt.

Los daarvan doen we het natuurlijk ook omdat John een heel lieve, zorgzame, krachtige en mentaal sterke persoonlijkheid is en ondanks alles een enorme doorzetter, waar we ongelooflijk veel om geven en die het zo verdient om zich gesteund te voelen. Steunt u een beetje mee? Alvast bedankt!

Team John

Informatie

Naam van Lyme patiënt:
John de Winter
Teamcaptain:
Sigrid de Reus

Social media