Team Lautlopers

Opgehaald: 31% Teamleden: 10 Doel: €5.000

Mijn naam is Laura (34). Ik ben al ruim 14 jaar chronisch Lyme patiënte (vanaf mijn 20ste). Mijn gehele Wajong gaat elke maand op aan medische kosten… Want met Lyme kan je alleen overleven door steeds behandelingen te volgen of voedingssupplementen toe te voegen. Niets wordt vergoed, echt niets. Zelfs chronische fysiotherapie krijgen we niet. Nu ben ik zo slecht dat ik nog maar 45 kilo weeg, vanwege darmontstekingen en andere organen die falen, niet vanwege niet of slecht eten. Behalve alle bestaande (neurologische, immunologische en andere) klachten maakt dit me extreem zwak, gevaarlijk zwak zelfs. Daarvoor ben ik pas een traject begonnen bij een zeer erkende natuurdiëtiste. Dit kost alleen ook al klauwen vol geld!
In de eerste plaats wil ik het opgebrachte geld dan ook daarvoor gebruiken. En voor de broodnodige supplementen en mogelijk andere therapieën.
En mocht het allemaal heel goed lopen…dan heb ik nog een droom diep weggestopt binnen in mij…een bepaald vervoersmiddel om van hier naar daar te komen (waar je geen rijbewijs voor nodig hebt maar wel kleine stukjes de weg op kunt). Ik kan namelijk alleen nog maar een kort stukje lopen per dag. En ben daarom dus zeer afhankelijk van anderen en dat is vreselijk. Ik kom dan ook weinig buitenshuis. Plus het zorgt ervoor dat ik niet zomaar naar huisarts, apotheek of fysio kan gaan (en minder ga dan zou moeten).
Ik wil meer dan wat dan ook komend jaar verbeteren, zodat ik fysiek sterker word en uit de neerwaartse fysieke spiraal kom. Het is zo hard nodig… Ik heb zoveel plannen, hoe klein ook, maar kan ze niet uitvoeren. Kortom ik wil weer leven!

Informatie

Naam van Lyme patiënt:
L.A.I. Limburg
Teamcaptain:
Thijs Porck

Social media

Doneren

Steun Team Lautlopers door een loper uit het team te sponsoren.

Steun het team