team Lynn

Opgehaald: 100% Teamleden: 17 Doel: €6.000

❤ U P D A T E ❤

Door alle donaties hebben wij inmiddels ons streefbedrag bereikt! Wij zijn iedereen ontzettend dankbaar die een donatie heeft gedaan. Ook willen we alvast de mensen bedanken die nog willen doneren. Dit is nog steeds mogelijk! ( èn heel erg welkom)

——————————————————————

Mijn naam is Lynn Tombergen, ik ben 18 jaar oud en heb sinds juni 2017 de ziekte van lyme.

Toen mijn ouders en ik de rode kring om de beet constanteerden ging ik eigenlijk vrij snel van een allesdoener naar een nietskunner. Ik was extreem vermoeid en sliep hele dagen, transpireerde hevig, had hoofdpijn, mijn haar viel uit, en had continu en stekende pijn in mijn benen. Niet alleen fysiek werd de strijd steeds groter, ook mentaal werd het steeds erger. Meerdere malen naar de huisarts, maar ook elke keer met lege handen weer naar huis.

Uiteindelijk zijn we terecht gekomen bij het International Center for Chronic Diseases. Daar word ik behandeld door Dokter Schroeter. Dit is een Duitse arts die in Nederland behandelt. De behandelingen, medicijnen en onderzoeken worden door de Nederlandse zorgverzekeraars niet vergoed. Mijn ouders werken enorm hard om de behandelingen te kunnen betalen maar ik hoop dat ik door middel van dit evenement mijn ouders ook tegemoet kan komen.

Op zaterdag 14 april 2018 vindt het evenement “Lopen voor Lyme” plaats. Dit is een wandel- en hardloop event voor Nederlandse chronische Lyme patiënten. Het doel is om zoveel mogelijk funding op te halen. Een team van familie en vrienden gaat voor mij deze uitdaging aan om geld op te halen zodat het mogelijk is om deze behandelingen voort te zetten en te gaan voor een betere kwaliteit van leven!

Mijn dank is enorm voor alle mensen die mij en mijn team steunen door geld te doneren ❤

Informatie

Naam van Lyme patiënt:
Lynn Tombergen
Teamcaptain:
Karin Tombergen

Social media

 

De lopers