Team Nadieh

Opgehaald: 100% Teamleden: 14 Doel: €5.000

Update:
Wat ben ik super trots op de lopers die het streefbedrag bij elkaar hebben gesponsord.!
We hebben bewust het streefbedrag niet zo hoog ingezet omdat we dit nooit hadden verwacht! Maar dat betekend niet dat we niet ontzettend dankbaar zijn voor het geld wat nu nog binnen kan komen, want u kunt nog steeds ons sponsoren.!
De eerste 1500 euro zijn nl al op voor een groot onderzoek die ik nu eindelijk kon bekostigen en waaruit blijkt dat ik een Histamine intolerantie heb. Dit houd in dat ik een zwaar en duur dieet moet houden…..

Het geld dat nu nog steeds gedoneerd kan worden, wordt natuurlijk uitsluitend voor de behandelingen gebruikt!

Hallo allemaal!

Ik ben 22 jaar en heb al 14 jaar de ziekte van Lyme. De eerste klachten toonden zich toen ik een jaar of 12 was. Vanaf toen is het voor mij achteruit gegaan. Ik werd ontzettend moe, had het gevoel alsof iemand met een mes in mijn rug stak, had concentratie problemen, kon niet op woorden komen en op een gegeven moment kon ik lange afstanden niet meer lopen. Door mijn huisarts zijn mijn klachten jarenlang niet serieus genomen waardoor ik zieker en zieker werd. School kon ik niet meer volhouden en werk ging eigenlijk ook niet meer. Ik ben een doorzetter en op dit soort momenten ging ik dan ook door. Totdat ik echt niet meer kon. Ik kreeg een zware depressie en voelde me door niemand begrepen. Toch zag niemand hoe slecht het met me ging, omdat ik er “gezond” uit zag/zie.

Na vele onderzoeken ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij International Center for Chronic Diseases bij dr. Schroeter. Zij is een duitse arts wie in Nederland behandeld. Wel gaan al mijn onderzoeken naar Duitsland, omdat ze er in Nederland niet achter kwamen dat ik de ziekte van Lyme heb. Deze onderzoeken en behandelingen zijn ontzettend duur. Ik ben nu 2 jaar bij haar onder behandeling en we zijn al 10.000 euro kwijt alleen voor mij.
Deze behandeling helpt mij ontzettend goed, zie mijn succes verhaal op haar site: http://www.iccd.nl/home/ervaringen/succes-verhaal-van-nadieh-hinkamp/
Ik heb me nog nooit zo goed gevoelt toen ik dit schreef. Afgelopen zomer ben ik op vakantie geweest en toen ik terug kwam voelde ik weer klachten opkomen. Het bleek dat de Lyme weer actief was geworden door een buikinfectie die ik waarschijnlijk op vakantie heb opgelopen.

Voor 3 maanden geleden zijn we erachter gekomen dat ook mijn moeder de ziekte van Lyme heeft. Het doel van deze deelname is dan ook dat wij samen geld kunnen inzamelen zodat we door kunnen gaan met deze goede behandeling en dat we ons weer goed gaan voelen.
Dit geld word dus gebruikt om onze behandeling te kunnen blijven betalen, maar ook voor andere doeleinden omtrent de ziekte van Lyme. Bijvoorbeeld een elektrische fiets zodat ik mijn conditie kan opbouwen en op de fiets naar het werk kan.

Ik schrijf veel in de verleden tijd zoals u kunt lezen. De meeste klachten zijn ook verleden tijd, maar ik kan nog steeds maar 2 dagen werken in de week. Sporten kan mijn lichaam nog niet aan. En ik slaap vaak in de middag een aantal uurtjes om mijn dag vol te kunnen houden. Op het moment ben ik nog steeds bezig met een behandeling, maar ik zou me graag weer zo goed willen voelen als afgelopen zomer.

Een team van vrienden en familie doen daarom mee aan deze sponsorloop. Zodat ik door kan gaan met mijn behandeling! Als u ook maar iets kunt missen, wordt een donatie zeer op prijs gesteld. Elke euro telt!

Alvast onzettend bedankt!

Informatie

Naam van Lyme patiënt:
Nadieh Hinkamp
Teamcaptain:
Bennie Hinkamp

Social media