Team Tanny

Opgehaald: 16% Teamleden: 9 Doel: €5.000

Hoi allemaal!

Ik ben Tanny en na een lange zoektocht is eindelijk duidelijk waarom ik altijd zo ziek ben. De boosdoener die al meer dan 4 jaar mijn leven op z´n kop zet, blijkt toch de Borrelia bacterie te zijn. Eerst was ik heel erg boos, omdat dit steeds ontkend werd door alle specialisten. Maar nu ben ik vooral blij dat ik eindelijk een doel heb om voor te vechten!

De ziekte van Lyme heeft veel van mij afgenomen. Ik kan bijvoorbeeld niet zomaar even met ons zoontje Milan op pad gaan om wat leuks te doen. Een simpele boswandeling is helaas al te zwaar. En ook de eenvoudige dingen als even een boodschap doen of iets opruimen in huis, zijn slopend. Maar ik heb ook geleerd dat ik onwijs sterk ben en dat ik met een positieve instelling een heel eind kom.

De behandelingen die nodig zijn om de ziekte van Lyme te bestrijden worden veelal niet of slechts gedeeltelijk vergoed. Lopen voor Lyme is dan ook een unieke kans om te kunnen vechten voor herstel, zonder de constante zorgen om onze financiële situatie.

Met het gedoneerde bedrag kan ik de behandelingen bij MeCeBi voortzetten. En ook de BSR behandelingen kan ik dan weer oppakken. Verder zijn er nog andere therapieën (zoals bijvoorbeeld ozontherapie) die ik graag zou willen proberen om mijn gezondheid te verbeteren. Ik hoop zo erg dat de behandelingen zullen aanslaan. En dat ik weer kan leven zonder de constante pijn en alle andere nare klachten.

Helaas wordt de ziekte van Lyme in Nederland nog veel te weinig (h)erkend. De kennis schiet tekort en er heerst nog veel onbegrip rondom deze ziekte. Aan de buitenkant is vaak niks te zien. Maar geloof mij maar, van binnen word je gesloopt. Het is elke dag overleven in plaats van leven. Ik wil graag meedoen met mijn team om meer aandacht te vragen voor de ziekte van Lyme en natuurlijk ook om geld in te zamelen voor de onderzoeken, behandelingen, therapieën en supplementen die nodig zijn om de strijd tegen de ziekte van Lyme aan te kunnen gaan.

Alle kleine beetjes helpen! Alvast bedankt voor jullie steun.

Liefs, Tanny

Informatie

Naam van Lyme patiënt:
Tanny Molenaar
Teamcaptain:
Barry Molenaar

Social media

Doneren

Steun Team Tanny door een loper uit het team te sponsoren.

Steun het team