Teampioen Carina

Opgehaald: 28% Teamleden: 6 Doel: €10.000

Ik had al jaren steeds wisselende klachten. Iedere specialist gaf als conclusie, dat dat onderdeel gezond was en goed functioneerde. Frustrerend, want ik werd stukje bij beetje steeds zieker. Een aantal preventieve operaties gehad. Want dan weet je zeker dat de klachten daar ook niet van zouden komen. Inmiddels wisselende uitslagen op Lyme, dan weer wel dan weer niet Lyme bacterien aanwezig. Na half jaar uitbehandeld in het Lyme centrum in Apeldoorn. Ik had gen actieve Lyme dus ze konden niets meer voor me doen.
Desondanks in de winter van 2016 totaal in elkaar gezakt en kon alleen nog maar liggen.
Uiteindelijk ben ik met spoed terecht gekomen bij het International Center for Chronic Diseases. Daar word ik behandeld door Dokter Schroeter. Dit is een arts, die alle testen in Duitsland laat doen. Conclusie: ik had zo’n 40 jaar al de Borrelia bacterie actief in me en ik had nog 3 hardnekkige contra indicaties! Heel ziek dus.
De behandelingen, de autoritten (2 x 3 uur), veel buitenlandse medicijnen, onderzoeken en de dieetkosten worden door de Nederlandse zorgverzekeraars niet vergoed.

Ik ben door alles mijn gezondheid, mijn woonboerderij, mijn bedrijf, mijn inkomsten en mijn toekomst kwijt geraakt. Dat is erg veel.

Van onze uitkering, de enige bron van inkomsten, zijn de maandelijkse medische kosten van rond de €475 niet op te brengen. Niets wordt door de zorgverzekering vergoed.

Op zaterdag 14 april 2018 vindt het evenement “Lopen voor Lyme” plaats. Dit is een wandel- en hardloop event voor Nederlandse chronische Lyme patiënten. Het doel is om zoveel mogelijk funding op te halen. Een team van vrienden gaat voor mij deze uitdaging aan om geld op te halen, zodat het mogelijk is om deze behandeling voort te zetten. Hopelijk ben ik over 1 1/2 jaar stabiel en heb ik minder medische kosten. Het streefbedrag is kostendekkend voor 1 1/2 jaar.

Sponsoren zijn ook van harte welkom.

Dank je wel als je mij steunt. Het geeft me weer een stukje hoop voor de toekomst.
Carina

Informatie

Naam van Lyme patiënt:
C.F. van Welzenis
Teamcaptain:
Regina

Social media