The Roadrunners

Opgehaald: 72% Teamleden: 10 Doel: €4.000

Hoi,

Ons gezin bestaat uit 4 personen waarvan 3 de ziekte van lyme hebben!
Mijn man werd als 1e positief getest na vele jaren onduidelijke klachten en vele bloedonderzoeken.

Doordat ikzelf ook al een abonnement had bij de huisarts en ziekenhuis wegens gewrichtsklachten en zenuwpijn liet ik mij ook testen. Helaas werd ook ik positief getest bij zowel de Western blott als ook bij de Elisa test.

Ondertussen liep ook onze jongste dochter van veertien met diverse klachten die waren opgetreden na een blindedarm operatie op haar twaalfde waardoor ze momenteel niet meer naar school kan. Zij is positief getest bij Prohealth en krijgt nu iVIO thuisonderwijs. Ze wordt momenteel behandeld d.m.v. bioresonantie.

In januari willen wij alledrie deze behandeling gaan volgen en hebben goede hoop dat dit ons gaat helpen!
Maar aangezien dit niet volledig vergoed wordt, ondanks aanvullende verzekeringen, willen wij d.m.v. deze unieke kans, via Lopen voor lyme, om het bedrag wat wij denken nodig te hebben bijeen te krijgen!

Alvast super bedankt !

Doneren:
Indien u doneert, graag op de naam van R.M. Bakker.
——————————————————————————————————————-

Ik ben Julia Bakker, 15 jaar.
Toen ik twaalf jaar oud was, heb ik met spoed een blinde darm operatie gehad. Na een week was ik het ziekenhuis al uit maar ik bleef een aantal klachten houden die eerst niet in de weg zaten, maar al snel een groter probleem werden.

Klachten zoals duizeligheid en slapeloosheid zaten me al snel dwars. We dachten dat het gewoon de puberteit was maar toen kwamen er meer klachten bij zoals gewrichtsklachten, vooral mijn rug.

Na heel veel testen in zowel het ziekenhuis als daar buiten zijn we er achter gekomen dat ik de ziekte Lyme had. Het was niet onverwachts aangezien mijn beide ouders het ook hebben..

Toen ik 14 was en in tweede klas van de middelbare school zat kwamen wij er achter dat ik Lyme had en aangezien ik met mijn klachten zo niet door kon werken op school, moesten we een schema gaan maken en kijken welke uren ik nog kon volgen.

Ik zat op dat moment op kick boksen en deed dat twee keer per week maar als snel werd dat 1 keer tot nooit meer.. Ik kon ook amper meer naar school en kon zo mijn cijfers niet bij houden..

Nu ben ik 15 en volg ik een online school genaamd ivio.
Ik loop nu ook bij een bioreconantie in putten, mecebi heet het. Deze behandeling is erg duur maar na een aantal maanden voel ik wel verschil.
Het proces gaat heel langzaam maar we hebben er hoop in dat het gaat werken en dat ik ooit weer naar school en kickboksen kan

Informatie

Naam van Lyme patiënt:
Tonja,Robin en Julia Bakker
Teamcaptain:
Anne Bakker

Social media