Tien jaar ziek en langer niet!

Opgehaald: 100% Teamleden: 11 Doel: €7.500

“10 JAAR ZIEK EN LANGER NIET!”

We hebben goed nieuws! Dit jaar doen we voor de laatste keer mee aan ‘Lopen voor Lyme!’

Waarom? Om genoeg geld bij elkaar te vergaren zodat ik de laatste loodjes van mijn lange weg naar genezing kan realiseren. High Dose Ozon behandelingen! Ik heb er al 6 achter de rug en ik merk verbetering! Ik krijg ze nu nog om de week, maar zodra mijn lijf het aan kan (het hakt er goed in, je lijf vecht, dus dat kost me veel energie) gaan we wekelijks naar Epe voor een High Dose Ozon behandeling. Die stukje bij beetje de laatste Lyme bacteriën uitroeit. Daarnaast slik ik nog steeds een kleine 18 keer per dag een supplement. En ga ik maandelijks naar de osteopaat om mijn lijf te laten ‘resetten’.

Dit alles kost mij nu ongeveer €650,- per maand.
Als mijn lichaam het aankan (volgens mijn Lyme arts binnen nu en een half jaar) krijg ik wekelijks een High Dose Ozon behandeling!

Rekent u even mee:
4x (soms 5x) per maand = €1.125,- voor High Dose Ozon.
Een kleine €100,- tot €150,- voor supplementen per maand.
En 1x per maand naar de ostepaat à €50.-
Nu is Lyme super grillig dus een juiste prognose is net zo moeilijk te voorspellen als het weer!
In totaal ben ik dus om en nabij €1.300,- per maand kwijt.
Mijn maandelijkse ziekte uitkering is €900,-!
Need I Say more?

PLEASE, PLEASE, PLEASE HELP ME!

Waarom is Lyme zo’n hardnekkige, dure en moeilijk te behandelen ziekte? Vele Lyme patiënten lopen te lang onbehandeld rond. Ik ben in augustus 2008 gebeten door een teek. Test bij huisarts was negatief. De ongeveer 15 testen die er over de jaren daarna gedaan werden waren allen negatief. Pas in mei 2015, dus zes jaar en tien maanden na mijn tekenbeet verwees een vriendin me naar een goede orthomoleculaire arts die gespecialiseerd is in Lyme. Gelukkig verwijzen steeds meer artsen mensen door naar de betere laboratoria voor een test of gespecialiseerde artsen. Helaas vind je in de reguliere sector maar een aantal artsen die je kunnen behandelen. Dat blijft meestal bij het voorschrijven van antibiotica. Wat bij sommigen vooruitgang boekt maar bij velen weinig doet. Ik hoorde bij de laatste groep. Waardoor je genoodzaakt bent om je te laten behandelingen in de alternatieve sector.

Hierdoor ben je een stuk duurder uit. Zelfs met de duurste alternatieve verzekering krijg je nog niet eens een kwart vergoed. De supplementen die mij in leven houden, kan ik niet declareren, want volgens de overheid vallen ze niet onder medicijnen.
Daarom dus: Lopen voor Lyme!

Informatie

Naam van Lyme patiënt:
Barbra van Drunen
Teamcaptain:
Hans Stalenhoef

Social media