Yana

Opgehaald: 46% Teamleden: 10 Doel: €9.000

Dit jaar gaan wij ons weer inzetten als Team Yana om zo mijn zus te kunnen ondersteunen. Mijn zus heeft chronisch neurologische lyme. Dit betekent dat zij in een ver gevorderd stadia zit van de ziekte van lyme. Elke dag is een gevecht voor haar en erg pijnlijk in meerdere opzichten. Verlammingen die variëren van 1 uur tot uren achtereen, hartkloppingen, ademstilstanden, zware spasmes, in en uit de kom gaan van lichaamsdelen, ernstige infecties in en om het lichaam, stik aanvallen, amper kunnen eten, spraak problemen, moeilijk kunnen zien, bijna niet kunnen slapen, overgeven, hevige botpijnen, zenuwenpijn, en zo kan ik nog even door gaan. Dit zijn allemaal klachten waar zij elke dag weer mee om moet zien te gaan. Daarnaast is zij veelal geïsoleerd. Ondanks dit alles is zij een super geweldige vrouw die iedere keer weer aan de wereld bewijst hoe fantastisch zij is. Ze blijft vechten, revalideren en bovenal de wil houden om te komen daar waar zij wilt komen. Zij is niet de ziekte zelf, zij is gewoon Miranda, Lieve leuke grappige Miranda. Moeder van een geweldig meisje van 9 waarvoor zij alles op alles zet om haar een mooi en goed leven te kunnen bieden. Haar dochter staat voorop! Lieftallige zus, partner en dochter. Al met al verdient ook mijn zus alle liefde en steun die zij nodig heeft, En wij blijven net zoals zij ervoor vechten dat zij dit ook krijgt.

Momenteel heeft zij heel hard een driewielerfiets nodig met automatische aandrijving. Daarnaast is er ook veel geld nodig om verdere behandeling, medicijnen en hulpmiddelen te kunnen bekostigen.

Voor een ieder die ons team steunt:

Dank jullie wel en wij wensen de overige teams en een ieder die aan een ziekte of aandoening lijdt veel sterkte en succes.

Go Go Go !!!

Informatie

Naam van Lyme patiënt:
Miranda
Teamcaptain:
Tamara

Social media