Eerste sponsor Lopen voor Lyme 2020 bekend

Lymevereniginglogo

Zonder de hulp van heel veel sponsoren zou Lopen voor Lyme niet mogelijk zijn. We zijn dan ook elke editie onze sponsoren ontzettend dankbaar. Temeer omdat we door hun bijdragen, in de vorm van een donatie of in goederen en diensten, de inschrijfkosten (vergeleken met andere goede doelen events) laag kunnen houden.

Vandaag willen we graag onze eerste sponsor van de derde editie van Lopen voor Lyme gigantisch bedanken.

De Lymevereniging heeft sinds het bestaan van Lopen voor Lyme ons een warm hart toegedragen (en vice versa). Zij hebben voor de derde editie van Lopen voor Lyme een prachtige donatie toegezegd.

Deze zal gebruikt worden voor de VIPS van Lopen voor Lyme. Namelijk de deelnemende chronisch Lyme patiënten! Voor hen is er op 4 april een speciale VIP tent met daarin o.a. comfortabele zitzakken, drankjes (alcoholvrij, en toch is de sfeer opperbest!) en glutenvrije tussendoortjes; allemaal onder de begeleiding van vrijwilligers die het de VIPS aan niks zal laten ontbreken.

Een stukje verderop is er speciaal voor de Lyme patiënten een ruststent met ligbedjes.

En als klap op de vuurpijl ontvangen alle VIPS een gratis parkeerkaart (parkeren bij het Henschotermeer is 7 euro per auto) plus een dikke goodiebag. En om ze echt VIP te laten zijn, en niet te hoeven piekeren van te voren over eventuele stukjes lopen, is er vanaf de VIP parkeerplaats transport naar het basecamp toe. Met als chauffeurs onze geweldige vaste vrijwilligers Thomas, Floris en Edwin.

Met o.a. de donatie van de Lymevereniging kunnen we ook dit jaar de VIPS weer VIPS laten zijn. Ontzettend bedankt!

PS. Ook sponsor worden van Stichting Lopen voor Lyme? Mail voor meer informatie en onze tegenprestatie naar sponsoring@lopenvoorlyme.nl
We zijn nog op zoek naar diverse sponsoren.