A Life Without Lyme

Opgehaald: 93% Teamleden: 22 Doel: €8.000

Mijn naam is May ik ben 16 jaar en ik heb sinds 2015 chronische lyme.

“Zo dat is lekker straid to the point” ja klopt!! Ik zou graag uitleg willen geven waarom ik geld nodig heb. Als chronisch lyme patiënt word je niet gesteund door verzekeringen en moet het geld voor behandelingen dus uit je eigen zak komen. Helaas gaat er behoorlijk wat geld op aan de behandelingen. Zonder “lopen voor lyme” van 2018 hadden we de hoge kosten niet kunnen betalen. Helaas is de bodem van het potje nu echt in zicht!!
Ik heb al veel behandelingen gehad waaronder een lymeprotecol (stamcel) behandeling bij Infusio in Duitsland. Dat is de behandeling die mij tot nu toe echt heeft geholpen. Ik begin beetje bij beetje weer op te krabbelen. Deze behandeling kost ook heel veel geld en het grootste deel van de kosten moeten we nog terug betalen.

Zoals ik al zei krabbel ik beetje bij beetje op. Maar ik ben nog lang niet waar ik zijn moet. Mijn lichaam heeft nog hulp nodig. Die hulp is vooral gericht op mijn energielevel, omdat dat iets is waar we echt hopen nog wat winst te behalen.
Wij hopen dat energie infusen, ozon- en zuurstoftherapie mij de mogelijkheid geeft om me iets energieker te voelen. En dat mijn lichaam door wat extra energie, beter kan herstellen van de lyme en co-infecties (zware pfeiffer). Of er nog ander behandelingen voor specifieke klachten gaan bij komen weet ik nog niet. Ons doel is nu vooral mijn energie level beter op orde krijgen en geld voor mijn behandeling terug betalen.

Maar jullie zijn vast benieuwd naar hoe mijn leven er dan nu uitziet.
Nou om te beginnen heb ik nog steeds een veel te grote klachten lijst als je het mij vraagt. Veel klachten heb ik nog wel, maar zijn door de stamcelbehandelingen minder extreem geworden of heb ik gewoon minder vaak last van. Er zijn ook klachten/symptomen die ik niet meer ervaar zoals; gewichtsschommelingen, bloed bij de ontlasting, haarverlies, black-out’s, waanbeelden, depersonalisatie, huidpijn, moeite met lezen, duizelingen, doofheid, ernstige gewrichtsontstekingen ect.

Op dit moment zijn voor mij de chronische vermoeidheid, extreme rug pijn, algemene pijn, slechte conditie, misselijkheid, slechte concentratie (al is dat al een stuk beter) en een koortsachtig gevoel de grootste obstakels die mij het meest belemmerd in hoe ik me voel en wat ik kan.

Wat ik kan is meestal 2 uurtjes per dag naar school toe gaan. Soms ga ik maar 1 uur als ik te laag in me energie zit. Op school heb ik een speciale stoel die ik naar ieder lokaal mee kan nemen die speciaal op mijn maten en mijn rug klachten is gemaakt. Buiten mijn schooluren doe ik thuis niet veel meer dan m’n school werk voor de uren die ik mis en wat leerwerk. Vriendinnen zien gaat moeilijk. Er kunnen weken voorbij gaan zonder dat ik een vriendin op bezoek heb gehad, Omdat school bijna al me energie opslurpt. Wel werk ik zelf iedere dag én één keer in de week aan mijn conditie met behulp van mijn geweldige fysiotherapeut die mij nu al iets meer dan een jaar coacht.

Door de deelname aan lopen voor lyme hopen we voorlopig weer de supplementen, ozon- & zuurstofbehandelingen en de vitamine en mineralen infussen te kunnen betalen. Momenteel zijn we hiervoor 1000 euro per maand kwijt, dus hopen we zoveel op te halen dat ik nog zeker een jaar deze behandeling krijgen.

Social media

 

De lopers