Arianne’s Dreamteam

Opgehaald: 31% Teamleden: 10 Doel: €5.000

Hallo allemaal!
Mijn naam is Danielle en ik zet mezelf samen met vrienden van Arianne in voor Lopen voor Lyme. Een mooi initiatief waarbij geen enkele euro aan de strijkstok blijft hangen, maar direct naar de rekening van Arianne gaat. Arianne is een hele lieve vriendin van me die helaas lijdt aan de ziekte van Lyme en daarnaast heeft ze een ernstige vorm van Reuma……dit is nou niet echt de beste combinatie, vooral omdat veel medicatie met elkaar botst.
Doordat er pas op latere leeftijd ontdekt is dat ze lyme heeft, is een anti-biotica kuurtje niet meer voldoende om dit te bestrijden.
Ik zie van dichtbij wat Lyme met je kan doen en geloof me, dit gun je echt niemand. Dagen, maanden, jaren aan huis gekluisterd zijn, gordijnen dicht, oordoppen in, op bed liggen…..in de hoop dat er weer een moment komt dat het wat beter gaat.
De medicijnen die Arianne krijgt voor haar ziekte van Lyme worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. Deze medicatie kost €5000,- per jaar………en dat is wanneer je een bijstandsuitkering hebt niet te doen.
Arianne heeft toestemming gekregen om maximaal €5000,- op te halen voor haar medicatie; we zitten nu op €320,- dus hebben nog een lange weg te gaan in een relatief kort tijdsbestek.
We hebben echt alle steun nodig!
Alvast ontzettend bedankt!

Social media