Born to Run

Opgehaald: 44% Teamleden: 16 Doel: €10.000

Welkom op de pagina van team Born to Run. Bruce Springsteen natuurlijk, mijn grote held. De vele concerten die ik heb bezocht zijn niet op twee handen te tellen. Toen mijn leven nog normaal was… Het laatste concert op het Malieveld eindigde voor mij helaas in de EHBO-post, terwijl Bruce nog lang niet klaar was. Maar de uitputting en de prikkels waren mij compleet teveel geworden.

Toen mijn leven nog normaal was, was Bruce niet mijn enige tijdverdrijf. Sporten, hardlopen, werken en voor mijn gezin zorgen, waren zaken waar ik mij vol overgave voor kon inzetten. Totdat ik in 2010 de ziekte van Lyme kreeg. Dit laatste klinkt alsof het een simpele constatering was. Helaas gingen aan de uiteindelijke diagnose vele misdiagnoses en veel onbegrip vooraf.

Nu 9 jaar en veel artsen en behandelingen verder lijkt de achteruitgang op zijn best gezegd vertraagd. Op elke vorm van beweging word ik afgerekend en zoveel activiteiten die ik nog kon doen toen mijn leven nog normaal was, zijn gewoonweg niet meer mogelijk. Maar ik geef de hoop niet op en blijf op zoek naar verbetering van levenskwaliteit, zodat ik weer een reële bijdrage kan leveren aan mijn gezin en niet alleen maar vanaf de zijlijn kan toezien hoe mijn kinderen opgroeien en de wereld aan mij voorbij raast.

Ik hoop via deze weg een behandeling in Duitsland te kunnen starten die enkel met eigen middelen onbereikbaar zal blijven. Zoals zoveel lotgenoten hier bij Lopen voor Lyme, is er geen tegemoetkoming in ziektekosten en bijkomende kosten. Ik ben dus iedereen enorm dankbaar die voor mij op 4 april gaat wandelen en rennen en iedereen die mijn teamleden sponsort. Ik zal mijn uiterste best doen en ook proberen een stukje mee te lopen. Eens kijken of het een goede dag wordt. 😉

Met jullie bijdrage kan ik mijn eigen niveau misschien weer een beetje opkrikken. Me weer een beetje mens voelen. Energie voor mijn kinderen? Weer een beetje sporten? Of misschien zelfs nog eens naar een concert op een zitplaats? Weer een beetje als toen mijn leven nog normaal was…

Social media

 

De lopers