Chirino vs Lyme

Opgehaald: 6% Teamleden: 14 Doel: €30.000

Cedric heeft 12 jaar geleden de ziekte van Lyme opgelopen en daar zeer ernstige gezondheidsproblemen met ernstige vermoeidheid en ondraaglijke pijn aan over gehouden.
Precies een jaar geleden (December 2018) onderging Cedric een dure intensieve behandeling in Frankfurt om zijn gezondheid te herstellen. Deze behandeling werd niet vergoed door de verzekering en kostte maar liefst € 30.000,-

Voornaamste reden om ook dit keer weer mee te lopen met Lopen voor Lyme is het ophalen van geld om de behandeling af te betalen en de aanvullende behandelingen te betalen die nog nodig zijn die ook niet worden vergoed.

In april 2018 liepen wij ook al mee maar hebben wij helaas het geldbedrag van €30.000 niet volledig opgehaald. Dus nu proberen wij het alsnog op te halen.

Daarnaast willen wij met het lopen voor Lyme evenement helpen met het creëeren van Lyme awareness.

Vorig jaar (december 2018) heeft Cedric de stamcelbehandeling bij Infusio Frankfurt gehad. Tot aan maart 2019 was Cedric nog wel heel erg moe, maar de scherpe pijnen en griep aanvallen bleven weg. Cedric heeft in april 2019 de tweede set stamcellen gehad. Vanaf dat moment ging het als een snel trein. Hij had er weer zin in kon weer het een en ander doen. Maar nu merkt hij wel dat zijn lichaam het niet kan zonder aanvullende behandelingen. Denk aan de infusen, ozontherapie, aanvullende supplementen en ga zo maar door.

Dit keer wilt hij zelf ook graag mee lopen tijdens het evenement. Gewoon omdat hij het nu kan. Daar waar hij vorig jaar nog niet eens een half uur kon wandelen en dagelijks zoveel pijn had, is dat nu (vooralsnog) verleden tijd en daar wilt hij optimaal van genieten.

Cedric zijn motto is altijd geweest om niet op te geven. We hebben echt al een hele lange weg afgelegd. Je kunt alles lezen op zijn blog https://chirinovslyme.wordpress.com

Natuurlijk zijn er ups en downs qua gezondheid, en zal dit altijd een rol blijven spelen. Maar een Ding is zeker, hij zal niet opgeven.

Social media