Corrie en haar lopers

Opgehaald: 48% Teamleden: 9 Doel: €10.000

Het doel is om het geld te besteden om opnieuw naar Duitsland te kunnnen gaan na een terugval van zeer recent. De huidige therapie via de huisarts heeft helaas niet de co-infectie gedood wat ik wél had gehoopt.
Gelukkig voel ik me nu weer een stuk beter en moet ik nog een half jaar wachten om opnieuw deze loodzware behandeling aan te gaan in Duitsland bij de neuroloog.
Maar het is me meer dan waard!
Ik leef weer met volle teugen en dat wil ik me niet meer laten afnemen!

Het geld is nodig voor:
* de reis
* de overnachting (en) voor- en achteraf gepland aan de opname
* de opname in het ziekenhuis
* de behandeling in het ziekenhuis
* de medicijnen en supplementen die niet vergoed worden

Mijn 1e behandeling was van 2015 tot 2017 en uiteindelijk zeer succesvol. Vooral het laatste stuk in Duitsland heeft me flink vooruit geholpen. Die behandeling heeft me in totaal ongeveer € 30.000,- gekost.

In 1993 ben ik zonder dat ik er erg in had besmet geraakt met de teek via een mug. Het soort lyme wat ik heb valt dan ook onder de ‘malaria variant’ en kent vele klachten.
Ik zal de klachten u besparen maar het waren er velen en de 7 laatste jaren waren een kwelling voordat ik eindelijk gediagnosticeerd was. Dan huil je van blijdschap omdat er eindelijk een diagnose is.

Het is jammer dat je in Nederland naast het “ziekzijn” ook moet knokken voor elke keer weer een dik gevulde portemonnee omdat de Nederlands zorgverzekering er alles aan doet om het maar niet te hoeven vergoeden. Deze ziekte die zo voort woekert in Nederland is nog steeds niet erkend als een ziekte!

Ik zeg maar zo, als u dit overkomt, heeft u dan het benodigde geld op de plank klaarliggen?

Social media