Demi’s Devils

Opgehaald: 24% Teamleden: 5 Doel: €10.000

Hoi allemaal!

Demi Fu is 22 jaar en is al meer dan 10 jaar ziek. Naast de chronische ziekte van Lyme heeft ze ook ME en het EBV dat altijd actief is in haar lichaam.

In mei 2018 heeft Demi een stamcelbehandeling in Duitsland ondergaan waarna ze nog 2x terug is geweest voor nabehandelingen. Voor deze behandeling wilde ze niet meer leven, nu is ze weer sterk genoeg dat ze weer dingen probeert te ondernemen en positief genoeg is om een toekomst op te willen bouwen!

Helaas zal helemaal beter worden er niet meer inzitten voor Demi, de restschade van de Lyme is hier te groot voor en de ME is te sterk en hier is momenteel geen behandelmogelijkheid voor.

Wat we momenteel wel kunnen doen is geld ophalen voor de supplementen die ervoor zorgen dat Demi’s gezondheidssituatie stabiel blijft (dus zodat er geen achteruitgang ontstaat) en voor eventuele verdere onderzoeken en behandelingen mochten er nieuwe ontwikkelingen gebeuren in de medische wereld.

Voor de behandelingen in Duitsland hebben wij toen met ditzelfde team deelgenomen aan Lopen voor Lyme, maar dat opgehaalde geld is ondertussen volledig op en alles wat nu nog betaald moet worden word niet vergoed door de verzekering. Daarom vragen we jullie hulp! Doneer als je kan, €1 helpt al enorm!

Alvast bedankt!
Liefs, Team Demi’s Devils.

Social media