Go for Bo

Opgehaald: 86% Teamleden: 23 Doel: €35.000

ZIE VIDEO
Om de video te bekijken, kunt u hierboven op ZIE VIDEO drukken

Bo vecht tegen chronische Lyme en co-infecties. Het is inmiddels (bijna) 8 jaar geleden dat de klachten zo heftig werden dat ze bedlegerig raakte en niet meer kon lopen en zitten van de extreme pijn en veel andere klachten. Met ontstekingen in haar zenuwstelsel en ruggenmerg. Bo is onder behandeling bij een gespecialiseerde arts in Duitsland.

In deze 8 jaar zijn de kosten enorm opgelopen. Niet alle kosten worden vergoed en het gedeelte wat niet onder de vergoeding valt stapelt zich op. Zoals de kosten voor alle ondersteunende medicijnen, probiotica, veel bloedonderzoeken, andere noodzakelijke onderzoeken, kosten voor verblijf in Duitsland voor de afspraken en vervoer. Alle donaties via team Go for Bo gaan rechtstreeks en geheel (100%) naar Bo. De donaties zullen uitsluitend gebruikt worden voor de medische kosten die niet onder de vergoeding vallen. Alle beetjes helpen.

Mocht u willen doneren voor Bo, dan willen wij u hartelijk bedanken. Dit kunt u als volgt doen:
1. Handmatig doneren via deze website:
Kies een loper uit het team, kies een bedrag en vul de andere gegevens in, dan volgen de betaalinstructies op het scherm (u krijgt ook een e-mail) en dan boekt u vervolgens zelf uw donatie handmatig over. De donaties dienen handmatig te worden overgemaakt, omdat 100% van uw donatie rechtstreeks naar Bo gaat (dit gaat niet via iDEAL). Vermeld in de omschrijving alstublieft uw factuurnummer.

2. Of via een betaalverzoek:
Stuur dan een Whatsapp bericht naar het Go for Bo telefoonnummer: 06 12 29 43 01 en dan ontvangt u een ‘open’ betaalverzoek. Het bedrag dat u wilt doneren, vult u dan zelf in.
(U kunt in uw bericht ook een loper aangeven. Telefoonnummer is speciaal voor deze betaalverzoeken)

Contact via E-Mail: go.for.bo@outlook.com

Social media

 

De lopers