HarmensHerstel

Opgehaald: 21% Teamleden: 21 Doel: €60.000

Team HarmensHerstel!

Harmen is 19 jaar oud en houdt van humor, sport en actie. Harmen worstelt al jaren met de gevolgen van de ziekte van Lyme.
Ondanks dat hij vaak moest dealen met vermoeidheid haalde hij vier banden taekwondo en blonk hij uit in skiën! Zodra het even kan: actie!

Op dit moment is daar geen sprake van. Harmen ligt in het ziekenhuis na een heftig ongeval. We zijn blij met de Medici die zijn breuken en lichamelijk herstel behandelen. In Nederland zijn echter geen specialisten die behandeling bieden op de neurologische psychische gevolgen van Lyme die dit veroorzaakt hebben.

Dr. Fallon van de Colombia universiteit in Amerika biedt wél behandeling! Specifiek op cognitieve en mentale gevolgen van Lyme.

Harmens leven is waardevol en belangrijk. Zelfs na dit ongeval vind hij de kracht om weer aan zijn herstel en revalidatie te werken waar wij heel erg trots op zijn.
Wij gunnen Harmen om weer te kunnen skiën, te lachen, te sporten.. Gewoon weer Harmen te zijn! We blijven hopen, zoeken en vertrouwen op een gewoon leven zonder constante vermoeidheid en uitputting. Een leven zonder dagelijkse strijd om gewone dingen te kunnen doen.

Daarom lopen wij heel de financiële weg naar Amerika. Om daar te KNALLEN. Op naar HarmensHerstel! Loop of geef jij mee?!

Social media

 

De lopers