Let’s get better!

Opgehaald: 58% Teamleden: 20 Doel: €30.000

Britt (29) haar motto is: Let’s get better!
Britt vecht waarschijnlijk al haar hele leven tegen de chronische ziekte van Lyme en een waslijst aan co-infecties. Deze slopende ziekte heeft door de jaren heen steeds meer van haar afgenomen, zonder dat artsen haar wisten te helpen. Het zou tussen haar oren zitten. De diagnose kreeg ze pas na een lange zelfstandige zoektocht, begin 2016 van een specialist in België. Ondanks antibiotica en infuusbehandelingen gleed ze steeds verder af, tot zelfs hij niets meer voor haar kon betekenen en ze volledig uitgeschakeld in het donker lag. Zelfs haar allerdierbaarsten kon ze al lang niet meer zien of spreken. Op het nippertje kwam Britt 2 jaar geleden bij haar huidige Lyme-specialist. Hij wist niet of haar lichaam de behandelingen nog aan zou kunnen en voor een tijd waren we bang haar te verliezen. Wonder boven wonder sloegen zijn behandelingen aan en stapje voor stapje begon ze met opklimmen. Ze kon langzaam weer slapen, zonder zuurstof ademen, eten, zitten, praten, leren lopen en genieten van een zonnestraaltje buiten of eindelijk weer een knuffelbezoekje van ons. Dankbaar voor alle kleine geluksmomentjes in het leven, blijft ze stapjes zetten. Maar ze heeft nog een lange weg te gaan.

Britt is iemand die ondanks dat ze elke dag lijdt aan ernstige klachten, zware behandelingen en tegenslagen, toch positief blijft en er volop voor gaat om haar gezonde leven terug te krijgen. Helaas betaalt ze al jaren haar dure behandelingen zelf, want deze worden niet vergoed door de zorgverzekering. Daarom doen haar vrienden en familie nu mee met Lopen voor Lyme. Britt vraagt niet graag om hulp, maar droomt ervan om ooit weer dansend door het leven te kunnen gaan en anderen te kunnen helpen, zoals ze vroeger deed als therapeut. Mocht u iets willen en kunnen bijdragen om haar droom waar te maken, dan zijn zij en al haar vrienden en familie u ontzettend dankbaar!

U kunt doneren via deze teampagina; kies een loper, kies een bedrag en vul uw gegevens in. Indien gewenst kunt u bij naam “Anoniem” invullen. De betaalinstructies verschijnen vervolgens op het scherm en u ontvangt een bevestigingsmail. Omdat 100% van uw donatie rechtstreeks naar Britt haar behandelingen gaat, dient deze handmatig overgemaakt te worden. Zo draagt u met ieder beetje bij aan een mooier toekomstperspectief voor Britt.

Social media

 

De lopers