Marjolein Beats Lyme

Opgehaald: 67% Teamleden: 11 Doel: €5.000

Marjolein is sinds 2014 onder behandeling
bij een Belgische arts voor haar Lyme en de co-infectie Tularemia, helaas wordt dit door de verzekering niet vergoedt.

De kosten voor behandeling, medicatie, onderzoeken, supplementen en hulpmiddelen voor Marjolein zijn momenteel ongeveer €10000 per jaar.

Doordat Marjolein al in haar tienerjaren de ziekte heeft opgelopen en haar co-infectie en de Lyme bij haar lastig te behandelen is, duurt de behandeling langer dan in eerste instantie verwacht.

Vorig jaar had ze even een opleving waardoor ze af en toe even buiten in de zon kon zitten, dit was voor haar al een enorme winst!
Normaal brengt ze de dag door in een donkere kamer en daardoor is zoiets kleins als even naar buiten gaan voor ons van onschatbare waarde.

Door haar chronische vermoeidheid, migraine, zenuw-, spier-en gewrichtspijn in heel haar lichaam, licht-en geluid gevoeligheid, oorsuizen en nog tal van klachten is haar levenskwaliteit erg laag. We willen er alles aan blijven doen dit te verbeteren en haar beter te maken.

Momenteel gaat het helaas slechter met haar naast haar klachten van de Lyme en Tularemia heeft ze sinds een paar maanden erge buikklachten die haar nog meer beperken.

We hopen dat dit snel overgaat en ze verder kan opknappen met jouw hulp!

Onwijs bedankt voor je steun!

Klik om te sponsoren op “steun het team”, kies je sponsor bedrag, klik op je favoriete loper en vul je gegevens in.
Vervolgens klik je op doneer en kun je je bedrag overmaken op NL95 INGB 0792 5160 52 tnv M.P. Top.

Social media