Maureen tegen Lyme

Opgehaald: 43% Teamleden: 10 Doel: €15.000

Wij doen als team mee met ‘Lopen voor Lyme’ zodat Maureen ook de komende jaren behandeld kan worden voor de chronische ziekte van Lyme.

Anderhalf jaar terug hebben wij een crowdfunding gedaan voor Maureen. We hebben toen een supermooi bedrag opgehaald. Hierdoor kon ze starten met de behandeling bij een arts in België.

Maureen was volledig aan bed en bank gekluisterd. Door de behandeling die ze nu heeft, is ze al heel wat vooruit gegaan. Ze kan op goede dagen af en toe een half uur wandelen, netflix kijken en lezen of leren.

Helaas worden deze dagen afgewisseld door mindere periodes, dan kan ze zelfs bovenstaande niet. Maureen is er nog lang niet en de behandeling zal nog jaren duren.

Door de lopers te sponsoren, kunnen we de verdere behandeling bij de arts in België bekostigen. Dit allemaal voor een betere kwaliteit van leven voor Maureen.

Help jij Maureen om ook de komende jaren behandeling te krijgen voor de ziekte van Lyme?!
We zijn enorm dankbaar voor elke euro die gedoneerd wordt: Alle beetjes helpen!
Alvast bedankt! <3

DONEREN:
1. Kies een loper die je wilt steunen.
2. Kies een bedrag dat je wilt doneren.
3. Maak het geld over.
Let op! Na het kiezen van het bedrag, zie je het rekeningnummer van Maureen op je scherm en moet je zelf het geld overmaken. Er komt dus GEEN Ideal scherm.

Social media