Meters voor Lauri

Opgehaald: 62% Teamleden: 12 Doel: €15.000

Lauri (22 jaar) heeft al 10 jaar de ziekte van Lyme. De eerste vijf jaar hebben artsen haar een misdiagnose en de verkeerde medicijnen gegeven, waardoor haar lijf erg beschadigd is. Het gevolg is dat ze nu stadium drie Lyme patiënt is. Lauri is bedlegerig, zit in een rolstoel, krijgt sondevoeding, heeft hersenschade, ze raakt regelmatig verlamd en heeft altijd een hoop pijn. Ook heeft ze vier jaar terug moeten stoppen met werk en school.

Toen ze eindelijk na lange tijd te horen kreeg dat ze Lyme heeft, is ze gaan behandelen bij een Lyme specialist in België. Om die behandeling te betalen heeft ze vier jaar terug ook meegedaan aan Lopen voor Lyme. Dat heeft enorm geholpen, want hierdoor kreeg ze een kans om een goede behandeling te volgen en we zijn zo enorm dankbaar voor iedereen die toen meegeholpen heeft. Helaas is nu na vier jaar het geld op. Afgelopen jaren behandelen zijn zeker niet voor niks geweest. Stapjes vooruit zijn gemaakt (zo heeft ze bijvoorbeeld voortaan geen zuurstofslang meer nodig, kan ze beter communiceren en ligt ze minder vaak in een donkere kamer) en Lauri en haar arts hebben goede hoop dat deze lijn met vooruitgangen voortgezet kan worden. Zonder behandeling zal haar conditie in ieder geval achteruit gaan en zullen deze stapjes vooruit voor niets geweest zijn. Vandaar dat we dit jaar weer mee doen aan Lopen voor Lyme. We willen Lauri de kans geven om NOG MEER stappen vooruit te maken zodat, stukje bij beetje, haar leven leefbaarder wordt.

Via haar blog, YouTube en Instagram houdt ze mensen op de hoogte van haar behandeling, laat ze zien hoe het leven met de ziekte van Lyme stadium drie eruit ziet, vertelt ze over de gevaren van Lyme en laat ze zien dat zelfs als je ziek bent, je toch een super mooi leven kan hebben en gelukkig kan zijn. Ook al hopen wij natuurlijk dat haar leven nog mooier wordt als ze straks meer kan. Op deze kanalen kan je meer over Lauri te weten komen en haar leren kennen.

Ons doel is om 15.000 euro ophalen zodat ze de komende jaren verder kan gaan met behandelen en een eerlijke kans heeft op een gezonder leven. Het geld gaat gebruikt worden voor consulten, medicatie, (bloed)onderzoeken en hulpmiddelen.

Alvast dankjewel voor alle hulp.

DONEREN
1) Kies een loper die je wil steunen
2) Kies een bedrag wat je wil doneren
3) Maak het geld over

LET OP!
Na het kiezen van het bedrag krijg je het rekeningnummer van Lauri op je scherm te zien en moet je zelf het geld overmaken. Er komt dus geen IDEAL scherm.

Social media